Såld lägenhet på Kornhillsvägen 21D i Vallås
Vallås

Kornhillsvägen 21D

Totalrenoverad 3 rok med inglasad balkong!

Såld

Totalrenoverad 3 rok med inglasad balkong!

Välkomna till er drömbostad på Kornhillsvägen 21D! Här erbjuds en totalrenoverad pärla med 3 rum och kök som erbjuder en fantastisk bostad i en modern och trivsam miljö.

Med 75 kvm boyta erbjuder denna lägenhet gott om plats för att skapa ditt drömhem. De tre rummen ger dig möjlighet att inreda enligt dina önskemål. Köket är hjärtat av hemmet, och detta kök är inget undantag. Köket renoverades 2021 och bjuder bland annat på ett fullutrustat kök, en snygg bänkskiva och bra med förvaringsskåp. Här kan du enkelt tillaga läckra måltider och bjuda in vänner och familj för middagar som de sent kommer att glömma. Bostaden bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartier som skapar en öppen och inbjudande atmosfär i hela lägenheten. I anslutning till vardagsrummet når ni även bostadens inglasade balkong med eftermiddag/kvällssol. Förutom detta så bjuder bostaden även på ett nyrenoverat badrum (2022) med en egen tvätt-avdelning!

Förutom en fantastiskt fin bostad bor ni med närhet till det allra mesta - naturen, flertalet lekplatser, förskolor/grundskola, padelhall samt träningsanläggningar. En kort biltur bort och ni befinner er i Halmstad city, på Stenalyckans handelsområde eller på Hallarna med ett brett utbud av butiker, mataffärer och restauranger - bättre kan det knappast bli. Här bor ni även i en stabil och välskött förening med en låg månadsavgift där värme, vatten, kabel-Tv, internet (250mbit) samt bostadsrättstillägg ingår. Föreningen erbjuder många mervärden där ni som bostadsrättsinnehavare kan nyttja, dessa är bland annat bastu, motionsrum, festlokal, övernattningslägenhet och biltvätt!

Kontakta ansvarig mäklare idag för en privat visning och upptäck ert framtida drömboende på Kornhillsvägen 21D!

Visa mer
Slutpris

1 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Emir Aljaaf

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.