Såld villa på Sjögårdsvägen 9 i Torup
Torup

Sjögårdsvägen 9

Charmig villa med härlig sjötomt!

Såld

Charmig villa med härlig sjötomt!

Välkomna till fina Sjögårdsvägen 9, en fantastisk fastighet med sjötomt som tar andan ur en! Här finns en unik möjlighet att bo på en plats där man kan koppla av och njuta av den vackra omgivningen. Fastigheten byggdes redan 1909 och har sedan dess bevarat sin karaktär och charmiga detaljer, så som det vackra original-golvet och den underbara kakelugnen.

Invändigt bjuder fastigheten på flera mervärden, bland annat en charmig vedspis, bergvärme, inglasat uterum, kakelugn, en avkopplande bastu samt en matkällare!

Det är inte bara inomhus som denna fastighet är en pärla - utomhus bjuds ni bland annat på en stor och välskött tomt om 1671kvm, här finner ni två trevliga uteplatser som bjuder på en fantastisk utsikt över sjön. Detta är den perfekta platsen att avnjuta en god flaska vin, en kopp kaffe eller bara umgås med familj och vänner. Förutom detta så har ni som framtida köpare ett mycket rymligt dubbelgarage och en asfalterad uppfart med plats för flera bilar att parkera.

Sjögårdsvägen 9 är helt enkelt en drömplats för den som vill ha det bästa av två världar - en unik fastighet med historiska detaljer och samtidigt en underbar plats för avkoppling. Tveka inte att kontakta ansvariga mäklare för en visning och upplev själv den oemotståndliga charmen i detta unika hem.

Visa mer
Slutpris

2 200 000 SEK

Ansvarig mäklare

Emir Aljaaf

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Anders Nilsson Wall

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Inglasat uterum

Vardagsrum

Badrum

Badrum övre plan

Sovrum 1

Sovrum 2

Fastigheten

Trädgård

Uteplats

Övriga bilder

Planlösning