Såld villa på Träkolsvägen 7 i Oskarström
Oskarström

Träkolsvägen 7

Energisnålt och modernt hem på Träkolsvägen 7!

Såld

Energisnålt och modernt hem på Träkolsvägen 7!

Välkomna till Träkolsvägen 7 - Din dröm om att äga ett energisnålt och modernt hem kan nu bli en verklighet!

Detta fantastiska 1-planshus med en boarea på 96 kvm och en stor tomt på 694 kvm är byggt år 2003 och är mycket väl omhändertaget. Bostaden har en mycket välplanerad planlösning som är perfekt för er som söker ett bekvämt och ett avslappnat boende. Träkolsvägen 7 bjuder bland annat på ett ljust och luftigt vardagsrum, ett fullutrustat kök, separat tvätt-avdelning, tre bra sovrum, ett badrum samt en härlig uteplats med en stor tomt.

Förutom det interiöra så förbrukar huset drygt 9 000 kWh/år och är därmed mycket kostnadseffektivt. Utomhus finns en stor men lättskött trädgård som är idealisk för avkoppling eller lek med familj och vänner - Här kan du njuta av den lugna omgivningen och ta in naturens skönhet samtidigt som du kopplar av.

Detta är en fantastisk möjlighet att äga ett modernt och energieffektivt hem. Så passa på att boka en visning på Träkolsvägen 7 redan idag!

Visa mer
Slutpris

2 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Emir Aljaaf

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Niklas Cannon

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.