Såld lägenhet på Kornhillsvägen 23D i Vallås
Vallås

Kornhillsvägen 23D

Totalrenoverad gaveltrea högst upp i huset!

Såld

Totalrenoverad gaveltrea högst upp i huset!

Med öppna armar hälsar vi er välkomna till Kornhillsvägen 23D och denna fantastiska gaveltrea om 75 kvadratmeter högst upp i huset. Här har INGET lämnats åt slumpen då nuvarande ägare med både kärlek och omsorg, och en hel del planering, totalrenoverat bostaden från topp till tå. Redan i dörröppningen möts ni av den varma och härliga "hemmakänslan" som genomsyrar hela bostaden - en känsla som för väldigt många tar år av sökande för att finna. Det exklusiva badrummet, med kakel och klinker från Norrvange, går perfekt ihop med flertalet fina detaljer i mässing och skapar en känsla av lyx. Vidare in i bostaden bryts det snygga och ljusgrå köket smakfullt av med en kvalitativ kompositbänkskiva (Silestone Eternal Calcatta Gold) i ljusa och marmorerade toner. Förutom ett kök och badrum utöver det vanliga bjuder bostaden på ett rymligt vardagsrum med utgång till den härliga och inglasade balkongen samt två välplanerade sovrum. Värt att nämna är att ni även är helt fria från insyn oavsett vart i bostaden ni befinner er. Letar ni efter en bostad där det bara är att flytta rätt in och trivas från första stund - då är Kornhillsvägen 23D helt rätt för er och letandet slutar HÄR!

Förutom en fantastiskt fin bostad bor ni med närhet till det allra mesta - naturen, flertalet lekplatser, förskolor/grundskola, padelhall samt träningsanläggningar. En kort biltur bort och ni befinner er i Halmstad city, på Stenalyckans handelsområde eller på Hallarna med ett brett utbud av butiker, mataffärer och restauranger - bättre kan det knappast bli.

Välkomna att längta hem!

Visa mer
Slutpris

1 795 000 SEK

Ansvarig mäklare

Philip Bengtsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hall

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Kvällsbilder

Balkong

Fastigheten

Övriga bilder

Planlösning