Såld lägenhet på Bissmarksgatan 4 i Halmstad centrum
Halmstad centrum

Bissmarksgatan 4

Unik takvåning med fantastisk takterrass i centrala Halmstad!

Såld

Unik takvåning med fantastisk takterrass i centrala Halmstad!

Låt oss presentera denna unika takvåning på mycket centralt läge i Halmstad med en fantastisk takterrass om hela 14 kvm!

Lägenheten är ytterst välplanerad och erbjuder bland annat på en väll tilltagen hall med klinkergolv, rymlig klädkammare, stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin, fräscht fullutrustat kök med smart platsbyggd matplats samt ett ljust allrum med gott om yta för soffgrupp, TV och säng. I allrummet hittar vi även en praktisk skjutdörrsgarderob.

Pricken över i:et är takterrassen! Via stilrena dubbeldörrar i glas når ni denna fantastiska plats. Takterrassen mäter hela 14 kvm och här finns gott om utrymme för både loungemöbler och grill. Här njuter man mer än gärna av den vackra vyn över Gunillaparken och centrala Halmstad.
Solläge från lunchtid tills solnedgång och om ni föredrar skuggan löser markisen detta – Lyxigt!

Bostadsrättsföreningen är mycket välskött och avgiften är låg: 2 803 kr/mån inkl värme, vatten och TV.

På Bissmarksgatan 4 bor ni med gångavstånd till alla bekvämligheter centrala Halmstad har att erbjuda. Goda cykelförbindelser med endast 10 min till Halmstad Högskola.

Passa på innan någon annan hinner före – anmäl ditt intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

1 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Anders Nilsson Wall

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Philip Bengtsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.