Såld villa på Pärlgräsvägen 7 i Getinge
Getinge

Pärlgräsvägen 7

Fantastisk familjevilla i barnvänliga Getinge!

Såld

Fantastisk familjevilla i barnvänliga Getinge!

KOTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING!

Vi hälsar er varmt välkomna till Getinge och denna fina och välskötta villa om hela 264 kvadratmeter fördelat på två plan. Här, på Pärlgräsvägen 7, bor ni i ett trevligt och lugnt villaområde med närhet till det allra mesta samt med naturen precis runt knuten. Innanför dörren möts ni av en bostad med stora och härliga ytor både på entré- och övreplan där samma ägare bott och tagit hand om huset sedan byggnationen 1976. Förutom ett ljust och stilrent kök i halvöppen planlösning mot det härliga vardagsrummet finner ni tre bra sovrum, badrum och groventré med både tvättstuga, WC, dusch och bastu på entréplanet. En trappa upp möts ni av ett stort och luftigt allrum, ytterligare ett sovrum (går att dela upp i två), WC och bra förvaringsutrymme i de två klädkamrarna. Den otroligt fina och omhändertagna tomten bjuder på hela tre uteplatser i olika lägen, ett inglasat uterum och stora gräsytor för barn och barnbarn att leka på. Bilen ställer ni bekvämt på den stora asfalterade uppfarten eller i garaget och trädgårdsredskap och dylikt förvarar ni i förrådet som sitter ihop med garaget - perfekt!

I Getinge finns förskolor, skola årskurs F-9, bibliotek, folktandvård, vårdcentral och apotek. Det kommersiella utbudet består bland annat av livsmedelsbutik, bensinstation, bank, café, butiker, kiosk, pizzerior med mera. Som boende på orten har ni även tillgång till ett stort utbud av fritidsaktiviteter såsom fotboll, tennis och bowling. Sommartid finns möjlighet till bad utomhus i det fina Getingebadet.

Varmt välkomna att länga hem!

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Bengtsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.