Hallandsgatan 63A Centrala Halmstad - Väster
Centrala Halmstad - Väster

Hallandsgatan 63A

Superfin 2:a (möjlig 3:a) högt upp i huset!

Såld

Superfin 2:a (möjlig 3:a) högt upp i huset!

Med stolthet hälsar vi er välkomna till denna nyproducerade och fina 2:a (möjliga 3:a) om hela 71 kvadratmeter i populära Brf. Stadsgården. Här erbjuds en genomtänkt bostad med kvalitativa och stilrena materialval, där inget lämnats åt slumpen. Bostaden bjuder på ett välplanerat och elegant kök i varmgrå nyans från Ballingslöv i öppen anslutning till det rymliga vardagsrummet, en härlig och möblerbar balkong i västerläge, ett modernt badrum i smakfulla naturfärger med kakel/klinker från Norrvange samt ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Är ni i behov av ett extra sovrum/kontor finns möjlighet till detta (se alternativ planlösning längre ner).

Brf Stadsgården erbjuder flertalet mervärden så som trevlig innergård, källargarage, cykelförråd, miljörum och källarförråd.

Här bor ni centralt med bekvämt avstånd till Halmstad citys utbud av butiker/restauranger, livsmedelsbutiker, kommunikationer, vackra naturområden och havet.

Passa på innan någon annan hinner före - detta är en bostad ni inte vill gå miste om!
Tillträde kan ske i maj 2022.

Visa mer
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Bengtsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Emir Aljaaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.