Vipelyckan 9 Gustavsfält
Gustavsfält

Vipelyckan 9

Gedigen Familjevilla med uthyrningsdel!

Såld

Gedigen Familjevilla med uthyrningsdel!

Välkomna till Vipelyckan 9 som är beläget i ett barnvänligt och lugnt läge. Här finner ni en välskött fastighet som totalrenoverades 2017. I ena delen av fastigheten finner ni en bostad som är fördelad på två plan. På entréplan finner ni vardagsrummet i öppen planlösning mot bostadens stilrena och moderna kök. Köket är från Kvick och är utrustat med vitvaror från Electrolux samt spisfläkt från Miele. Vidare in från hallen finner ni även ett helkaklat och fräscht badrum. På golvet ligger det stora 60x60 klinkerplattor i en ljus kulör som är genomgående på hela entréplan och väggarna är målade i en ljus kulör. I taket finner ni inbyggda spotlights. Vidare upp till våning två i bostaden finner vi 3 väl tilltagna sovrum samt ett helkaklat badrum.

Fastigheten erbjuder även en uthyrningsdel som bjuder på 2 fräscha lägenheter med balkong. Lägenheterna består av en 2rok (ca 5000kr/mån) & 3rok (ca 7000kr/mån). I källarplan finner ni ytterligare en lägenhet med kök, badrum samt ett allrum. Fastigheten bjuder bland annat på två uppfarter, en på vardera sida av fastigheten. På baksidan har ni även ett gästhus som är utrustad med kök och badrum med tillhörande trädgård. På framsidan finner ni en trevlig uteplats.

Här har ni chansen att köpa en fastighet som ni själva kan bo i samt ha tillgång till en uthyrningsdel som innehåller 2 lägenheter, med andra ord kan ni som köpare bo väldigt billigt här!

Passa på innan någon annan hinner före – detta är verkligen ett boende utöver det vanliga!

Visa mer
Slutpris

5 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Emir Aljaaf

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Anders Nilsson Wall

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.