Såld lägenhet på Falckens Väg 28B i Halmstad centrum
Halmstad centrum

Falckens Väg 28B

Charmig 3.5:a ett stenkast från City!

Såld

Charmig 3.5:a ett stenkast från City!

Denna charmiga lägenhet om 112 kvadratmeter ligger högst upp i huset och har en unik karaktär tack vare de synliga balkarna, det öppna loftet och den mysiga braskaminen. Bostaden är ljus och välkomnande med gott om plats att koppla av och njuta av tillvaron. Lägenheten har två rymliga sovrum som är perfekta för familjen eller för er som söker extra utrymme. Köket är modernt och fräscht och ger tillräckligt med utrymme för att laga stora middagar eller bjuda in vänner och familj till fest.

Den gemensamma trädgården delas med grannarna och är en idealisk plats att koppla av och njuta på. I närheten finns en vacker park samt en tennisbana för er som vill träna eller hålla er aktiva. Läget är fantastiskt - bara fem minuters promenad från Halmstad City med dess trevliga utbud av restauranger, butiker och nöjen. Här finns alltid något att göra och uppleva, vilket ger en perfekt kombination av stadsliv och avkoppling.

Så om ni söker en unik och bekväm lägenhet i en härlig miljö med massor av utrymme och en gemensam trädgård, är detta definitivt bostaden för er. Missa inte chansen att uppleva allt som denna underbara lägenhet har att erbjuda - vi ses!

Visa mer
Slutpris

2 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Bengtsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.