Matadorgatan 1 Söder/Söderkaj
Söder/Söderkaj

Matadorgatan 1

Fantastiskt fin 2:a med stor uteplats på eftertraktade Söderkaj!

Såld

Fantastiskt fin 2:a med stor uteplats på eftertraktade Söderkaj!

Med stolthet presentera vi denna ytterst välplanerade och ljusa 2:a på populära Söderkaj!
Här bor ni granne med vattnet och har närhet till precis allt - både natur, Halmstad city, Halmstad resecentrum och härliga promenadstråk, bättre kan det inte bli.
Bostaden bjuder på en rymlig hall med gott om förvaring samt ett ljust och stilrent kök i öppen anslutning till det härliga vardagsrummet. Sovrummet har god plats för fullstor säng och förvaring finner ni i de två skjutdörrsgarderoberna. Det stilrena och helkaklade badrummet bjuder på både härlig golvvärme och egen tvätt-avdelning. Pricken över i:et är den generösa uteplatsen om hela 17 kvm, där ca 9 kvm är inglasad och resterande del öppen. Tack vare den inglasade delen kan ni njuta av uteplatsen från tidig vår till långt in på hösten - LYXIGT!

Söderkaj är ett av Halmstads mest populära områden med sitt centrala och natursköna läge. Här finns tillgång till brygga med badmöjlighet, båtplatser och ni bor på gångavstånd till den populära restaurangen Söderfamiljen. Ni har direkt närhet vackra promenadstråk via Prins Bertils stig längs med Nissan och gångavstånd till vackra Västra Stranden där ni även hittar favoriter som Söderpiren och Lillebrors för en god lunch eller varför inte en kylande drink tillsammans med vännerna?

Passa på innan någon annan hinner före - vi ses!

Visa mer
Slutpris

2 325 000 kr

Ansvarig mäklare
Philip Bengtsson

Philip Bengtsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande
Anders Nilsson Wall

Anders Nilsson Wall

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.