Lägenhet till salu på Bibinje, Zadar i Zadar
Zadar

Bibinje, Zadar

3-rumslägenhet Zadar, Bibinje 650 m från havet

Till salu

3-rumslägenhet Zadar, Bibinje 650 m från havet

3-rumslägenhet på andra våningen i Bibinje, Zadar 75,73 m2

En utmärkt tre-rumslägenhet i Bibinje är till salu. Lägenheten har en utmärkt planlösning. På grund av närheten till staden Zadar är denna lägenhet utmärkt för permanent boende och på grund av närheten till havet är den också en utmärkt fritidsbostad. Lägenheten har även delvis havsutsikt.

Detta är en lägenhet på andra våningen. Rumslayouten består av en hall, 3 sovrum, badrum, toalett, förråd, kök med matplats och vardagsrum samt en täckt terrass. Den nettobrukbara ytan för dessa rum med terrass är 73,33 m2.

Dessutom har lägenheten en parkeringsplats.

Den totala nettobrukbara ytan för denna lägenhet med parkeringsplats är 75,73 m2.

Byggnaden ligger bara 650 m från havet och centrum av Bibinje.

Utrustning
Denna byggnad byggdes 2018. Det finns totalt 6 bostadslägenheter i byggnaden.

Golvmaterialen är kakel och laminat. Fasaden är termiskt isolerad. Fönstren är gjorda av PVC-material med persienner. Det finns totalt 4 luftkonditioneringsapparater i lägenheten. Enheterna finns i sovrummen och vardagsrummet. Dessutom är alla rum i lägenheten förberedda för gasgolvvärme. Slutligen är ytterdörren inbrottssäker och brandsäker.

Energicertifikatet för denna egendom är A.

Läge
Från den historiska staden Zadar i sydost mellan Adriatiska turistvägen och havet ligger en plats som kallas Bibinje. Det har cirka 4 km kustlinje med stränder och promenadvägar. Bibinje erbjuder många möjligheter för dem som vill tillbringa sin semester med andra aktiviteter än bara solbad och simning. Den vackra naturen som omger Bibinje är lämplig för promenader, cykelturer, idealiska förhållanden för segling, dykning, vindsurfing, lekplatser, utrustad gym och så vidare. I byn finns flera restauranger med lokala specialiteter, kaféer, ett stort antal butiker, postkontor med växlingspunkt, en förskola, en allmänläkarmottagning, tandläkare, apotek och så vidare. Nära Bibinje ligger Marina Dalmacija, som är en av de största marinorna vid Adriatiska havet.

Visa mer
Bibinje, Zadar Bibinje, Zadar [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum varav 3 sovrum
  • Boarea: 75.73 kvm
  • Pris: 199 000 EUR
  • Byggnadsår: 2018
  • Våning: 2, ej hiss
  • Område: Zadar

199 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Dragan Milinkovic

SMH Estate Kroatien

Välkommen till Bibinje, Zadar

Övriga bilder

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
75.73 m²
Våning
2

Avstånd

Affärscentrum
650 m
Flygplats
7 700 m
Hav
650 m
Strand
650 m

dokument

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2018
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
199 000 EUR

Allmänt om området

Zadar är en stad och stadskommun i Kroatien. Zadars stadskommun har 75 062 invånare varav 71 471 bor i tätorten. Staden är det administrativa, kulturella och ekonomiska centret i Zadars län. Sett till invånarantalet är Zadar landskapet Dalmatiens näst största och Kroatiens femte största stad

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Dragan Milinkovic

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Dragan Milinkovic

SMH Estate Kroatien

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.