Lägenhet till salu på Zadar old town i Zadar
Zadar

Zadar old town

En vacker lägenhet i hjärtat av staden Zadar

Till salu

En vacker lägenhet i hjärtat av staden Zadar

Centralt belägen lägenhet i hjärtat av staden Zadar, bara 60 meter från havet.
En vacker lägenhet i hjärtat av staden Zadar på halvön är till salu. Den är belägen precis vid Zadars strandpromenad, bara 60 meter från havet.

Lägenheten ligger på 3:e våningen i en bostadsbyggnad och består av kök, matsal, vardagsrum, hall, 2 sovrum, 2 garderober, badrum och 2 täckta terrasser.

I själva verket har lägenheten en yta på hela 100 m2, men enligt bokföringen är ytan registrerad som 86,69 m2.

Det som gör denna fastighet speciell är dess attraktiva läge och havsutsikten från det stora sovrummet och vardagsrummet.

Utrustning:
Befintlig möblering ingår i priset.

Golven är belagda med parkett och kakel. Fönstren är delvis av aluminium och delvis av PVC. Dessutom finns det luftkonditionering i vardagsrummet. Det finns också en skorsten där en vedeldad spis är ansluten. På hösten 2022 målades alla väggar i lägenheten och allt träsnickeri.

Läge:
En promenad längs de välpolerade stenbelagda gatorna på halvön kommer att bli en promenad genom historien och en upplevelse av det moderna livet. Zadar är en verklig skattkammare av arkeologiska och monumentala skatter från antiken, medeltiden och renässansen, samt många moderna arkitektoniska mästerverk som de första havsorglarna i världen. Den tumultartade historien, förstörelsen och återuppbyggnaden har lämnat sina spår, men också många tidsdokument och stadens värdefulla kulturarv. Många kyrkor och kulturarv från alla historiska perioder har bevarats. Ungefär 70 av dem finns inom stadens historiska centrum. I centrum av halvön finns de oförglömliga havsorglarna, en plats där mänskliga idéer och färdigheter möter havets energi, en plats för avkoppling och solhälsningen, en plats med "världens vackraste solnedgång" där belysningskomponenter är inbyggda i en cirkel och producerar en oerhört imponerande ljusshow i takt med vågornas rytm och ljudet av havsorglarna.

Visa mer
Zadar old town Zadar old town [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum varav 2 sovrum
  • Boarea: 86.69 kvm
  • Pris: 260 000 EUR
  • Område: Zadar

260 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Dragan Milinkovic

SMH Estate Kroatien

Välkommen till Zadar old town

Övriga bilder

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
86.69 m²

Avstånd

Flygplats
13 000 m
Strand
60 m

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
260 000 EUR

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Dragan Milinkovic

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Dragan Milinkovic

SMH Estate Kroatien

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.