Villa till salu på Vir, zadar i Zadar region
Zadar region

Vir, zadar

Modern ljus hus, 90 m från havet, Vir

Till salu

Modern ljus hus, 90 m från havet, Vir

Modern hus, 90 m från havet, Vir
En vacker modern tvåfamiljsvilla säljs endast 90 m från havet på ön Vir. Huset erbjuder delvis havsutsikt. Det är en nybyggnad.

Huset består av bottenvåningen och övervåningen. På bottenvåningen finns en toalett, kök och vardagsrum samt två täckta terrasser. Bottenvåningen har en yta på 49,61 m2 netto. På övervåningen finns en korridor, ett badrum, två sovrum, ytterligare ett sovrum med eget badrum och balkong. Övervåningen har en yta på 55,26 m2. Totalt blir det en yta på 104,87 m2. Dessutom ingår en trädgård på 42,70 m2 och två parkeringsplatser.

Den totala nettoytan för huset med tillhörande utrymmen (trädgård och parkeringsplatser) är 117,68 m2.

Utrustning
Huset byggdes år 2022. Konstruktionen utfördes med tegeltermoblock med 10 cm tjock polystyrenisolering. Golvbeläggningen består av kakel och laminat. Fönstren är av PVC-material med elektriska rullgardiner och myggnät. Glasen är tredubbla. Sovrummen och vardagsrummet är luftkonditionerade. Dessutom har huset en skorsten.

Fastighetens energicertifikat är A.

Plats
Ön Vir är en av de mest kända turistorterna i Kroatien. Vir ligger i nordvästra delen av Zadars län. Den omges av Virska havet och Povljanski kanal samt flera mindre vikar. Den är förbunden med fastlandet via en bro.
Ön Vir har en kustlinje på 31,43 km med många stränder, från sandstränder, grusstränder till klippiga och steniga stränder. Det finns välbesökta stränder med olika faciliteter samt avskilda vikar som är en del av orörd natur. Stränderna på ön Vir ligger delvis vid tallskogar med kristallklart vatten och gör ön perfekt för en familjesemester.
Förutom turismen under sommarmånaderna är Vir en idealisk fristad för familjelivet på vintern. Det finns alla nödvändiga bekvämligheter: skola, förskola, affärer, busstation, restauranger och kaféer.
Vir ligger 26 km från Zadar och 12 km från den närmaste staden, Nin.

Visa mer
Vir, zadar Vir, zadar [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 320 000 EUR
  • Antal rum: 4 rum varav 3 sovrum
  • Boarea: 117.68 kvm
  • Område: Zadar region

320 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Dragan Milinkovic

SMH Estate Kroatien

Välkommen till Vir, zadar

Övriga bilder

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
4 rum
Boarea
117.68 m²

Avstånd

Affärscentrum
100 m
Centrum
3 500 m
Hav
90 m
Mataffär
100 m
Strand
90 m

Ekonomi

Utgångspris
320 000 EUR

dokument

Allmänt om området

Zadar är en stad och stadskommun i Kroatien. Zadars stadskommun har 75 062 (2011) invånare varav 71 471 bor i tätorten.[1] Staden är det administrativa, kulturella och ekonomiska centret i Zadars län.[4] Sett till invånarantalet är Zadar landskapet Dalmatiens näst största och Kroatiens femte största stad.[5]

Zadar är en turist-, industri- och utbildningsort belägen vid Adriatiska havet i norra Dalmatien. Staden är Dalmatiens historiska huvudort och med rötter från åtminstone 800-talet f.v.t.[3][6] en av de äldsta kontinuerligt bebodda städerna i Kroatien. Zadar har under sin långa historia förvärvat åtskilliga byggnadsverk och kulturskatter. Stadens historiska defensiva system från 1500–1600-talet är sedan år 2017 upptaget på Unescos världsarvslista.[7]

Kommunikation

Zadars internationella flygplats ligger 8 km från centrum.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Dragan Milinkovic

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Dragan Milinkovic

SMH Estate Kroatien

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Zadar