Lägenhet till salu på Lägenhet 86,34 m2 med havsutsikt i en nybyggnad, Vinjerac (Zadar) i Zadar region
Zadar region

Lägenhet 86,34 m2 med havsutsikt i en nybyggnad, Vinjerac (Zadar)

Lägenhet 86,34 m2 med havsutsikt i en nybyggnad, Vinjerac

Till salu

Lägenhet 86,34 m2 med havsutsikt i en nybyggnad, Vinjerac

Vacker lägenhet i en nybyggnad är till salu. Detta är en fastighet i byn Vinjerac nära Zadar. Byggnaden ligger endast 130 m från havet. Lägenheten har en trevlig havsutsikt.

Detta är en lägenhet på första våningen. Planlösningen består av en hall, 2 sovrum, badrum, toalett, kök med matplats och vardagsrum samt två täckta terrasser. Nettobruksytan för de beskrivna rummen är 81,34 m2. Dessutom har lägenheten 2 parkeringsplatser framför byggnaden.

Total nettobyta för lägenheten med dess tilläggsdelar är 86,34 m2.

Avståndet från fastigheten till centrum är 300 m.

Utrustning
Byggnaden är byggd år 2023.

Konstruktionen är utförd med tegeltermoblock. Värmeisolering på fasaden är 10 cm tjock polystyren. Byggnadens tak är platt. Fönstren är tillverkade av PVC-material med treglas, elektriska persienner och myggnät. Totalt finns 3 luftkonditioneringsapparater i lägenheten.

Fastighetens energicertifikat är A.

Läge
Vinjerac är en liten plats belägen i Velebit-kanalen och ligger endast trettio kilometer norr om Zadar, som är den största staden i regionen, och några minuters bilfärd från Maslenica och Posedarje-noden, ingången till Zagreb-Split-motorvägen. Omgiven av de flesta av Kroatiens nationalparker och naturparker: Paklenica 8 km, Kornati 40 km, Plitvicesjöarna 80 km, Krka 80 km, Vrana-sjön 55 km, Zrmanja-floden 25 km. Medelhavsklimat, kristallklart vatten och en blandning av bergs- och havsluft är särskilt läkande.

Visa mer
Lägenhet 86,34 m2 med havsutsikt i en nybyggnad, Vinjerac (Zadar) Lägenhet 86,34 m2 med havsutsikt i en nybyggnad, Vinjerac (Zadar) [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum varav 2 sovrum
  • Boarea: 86.34 kvm
  • Pris: 259 000 EUR
  • Byggnadsår: 2023
  • Område: Zadar region

259 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Dragan Milinkovic

SMH Estate Kroatien

Välkommen till Lägenhet 86,34 m2 med havsutsikt i en nybyggnad, Vinjerac (Zadar)

Övriga bilder

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
86.34 m²

Avstånd

Affärscentrum
300 m
Centrum
300 m
Flygplats
32 000 m
Hav
130 m
Mataffär
300 m
Strand
130 m

dokument

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2023
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
259 000 EUR

Allmänt om området

Zadar är en stad och stadskommun i Kroatien. Zadars stadskommun har 75 062 (2011) invånare varav 71 471 bor i tätorten.[1] Staden är det administrativa, kulturella och ekonomiska centret i Zadars län.[4] Sett till invånarantalet är Zadar landskapet Dalmatiens näst största och Kroatiens femte största stad.[5]

Zadar är en turist-, industri- och utbildningsort belägen vid Adriatiska havet i norra Dalmatien. Staden är Dalmatiens historiska huvudort och med rötter från åtminstone 800-talet f.v.t.[3][6] en av de äldsta kontinuerligt bebodda städerna i Kroatien. Zadar har under sin långa historia förvärvat åtskilliga byggnadsverk och kulturskatter. Stadens historiska defensiva system från 1500–1600-talet är sedan år 2017 upptaget på Unescos världsarvslista.[7]

Kommunikation

Zadars internationella flygplats ligger 8 km från centrum.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Dragan Milinkovic

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Dragan Milinkovic

SMH Estate Kroatien

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vinjerac