Lägenhet till salu på Vir, Zadar i Zadar region
Zadar region

Vir, Zadar

Lägenhet i nybyggnad, mitt i Vir, nära havet, bottenvåning.

Till salu

Lägenhet i nybyggnad, mitt i Vir, nära havet, bottenvåning.

En vacker lägenhet till salu i en modern nybyggnad i centrum av Vir. Den är endast 350 m från havet.

Det är en lägenhet på bottenvåningen. Rumssammansättningen består av en hall, 2 sovrum, ett badrum, ett kök med matplats och vardagsrum, en täckt terrass och ett förråd under trapporna. Den beskrivna ytan är 56,44 m2. Dessutom har lägenheten en parkeringsplats och en trädgård på 38,76 m2. Denna lägenhet har en separat ingång.

Den totala ytan med parkeringsplats och trädgård är 62,82 m2.

Slutförandet av byggnadsarbetet och inflyttningen i denna byggnad planeras till sommaren 2024.

UTRUSNING
Byggnaden är konstruerad med termiska tegelblock. Byggnaden har termisk isolering med 8 cm polystyren på fasaden. Golvytorna är av parkett och kakel. Fönstren är tillverkade av PVC-material med treglas, elektriska persienner och myggnät. Luftkonditioneringsenheter finns i sovrummen och vardagsrummet. Ingångsdörren är inbrottssäker och brandsäker.

Ett energicertifikat av typ A förväntas. Byggnaden är ansluten till hela infrastrukturen.

LÄGE
Ön Vir är en av de mest populära turistdestinationerna i Kroatien. Ön Vir ligger i nordvästra delen av Zadar län. Den är omgiven av havet och Povljana Channel samt talrika små vikar. Med fastlandet är Vir förbundet med en bro.
Vir har en 31,43 km lång indenterad kustlinje och har många stränder, från sand, småsten till sten, befolkade av välskötta stränder med olika faciliteter och intima vikar som är en del av orörd natur. Stränderna på Vir är delvis belägna nära tallskog med kristallklart vatten, vilket gör denna ö till en idealisk plats för en familjesemester.
Förutom turismen under sommarmånaderna är Vir på vintern en idealisk plats för familjeliv. Här finns alla nödvändiga faciliteter: skola, förskola, affärer, busstation, restauranger och caféer.
Vir ligger 26 km från Zadar, 40 km från Zadar flygplats och endast 12 km från närmaste stad, Nin.

Visa mer
Vir, Zadar Vir, Zadar [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum varav 2 sovrum
  • Boarea: 62.82 kvm
  • Pris: 170 841 EUR
  • Byggnadsår: 2024
  • Område: Zadar region

170 841 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Dragan Milinkovic

SMH Estate Kroatien

Välkommen till Vir, Zadar

Övriga bilder

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
62.82 m²

Avstånd

Affärscentrum
350 m
Centrum
350 m
Flygplats
40 000 m
Hav
350 m
Mataffär
350 m
Strand
350 m

dokument

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2024
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
170 841 EUR

Allmänt om området

Zadar är en stad och stadskommun i Kroatien. Zadars stadskommun har 75 062 (2011) invånare varav 71 471 bor i tätorten.[1] Staden är det administrativa, kulturella och ekonomiska centret i Zadars län.[4] Sett till invånarantalet är Zadar landskapet Dalmatiens näst största och Kroatiens femte största stad.[5]

Zadar är en turist-, industri- och utbildningsort belägen vid Adriatiska havet i norra Dalmatien. Staden är Dalmatiens historiska huvudort och med rötter från åtminstone 800-talet f.v.t.[3][6] en av de äldsta kontinuerligt bebodda städerna i Kroatien. Zadar har under sin långa historia förvärvat åtskilliga byggnadsverk och kulturskatter. Stadens historiska defensiva system från 1500–1600-talet är sedan år 2017 upptaget på Unescos världsarvslista.[7]

Kommunikation

Zadars internationella flygplats ligger 8 km från centrum.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Dragan Milinkovic

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Dragan Milinkovic

SMH Estate Kroatien

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Zadar