Villa till salu på Vir, zadar i Zadar region
Zadar region

Vir, zadar

Lägenhet i nybyggnad, 170 m från havet, 92,97 m2

Till salu

Lägenhet i nybyggnad, 170 m från havet, 92,97 m2

Lägenhet i nybyggnad, 170 m från havet, 92,97 m2, 1: a våningen - ön Vir (Zadar region).
En vacker ny lägenhet med havsutsikt säljs nära havet på ön Vir. Det är en nybyggnad, 170 m från havet.

Detta är en lägenhet på första våningen. Planlösningen består av en korridor, 3 sovrum varav ett har ett eget badrum, ett badrum, ett kök med matplats och vardagsrum samt en balkong. Den totala användbara ytan för lägenheten med balkong är 78,75 m2. Dessutom ingår en vacker takterrass på 39,68 m2 med havsutsikt, en trädgård på 18 m2 och en parkeringsplats.

Den totala nettoytan för lägenheten med takterrass, trädgård och parkeringsplats är 92,97 m2.

Byggnaden är under konstruktion och inflyttning är planerad till sommaren 2023.

Avståndet från stadens centrum är 3 km.

UTRUSTNING
Konstruktion med termoblock av tegel. Fasadisolering på 10 cm polystyren. Golvbeläggningen består av vinyl och kakel i badrummet. PVC-fönster med elektriska persienner och myggnät. Luftkonditionering i vardagsrummet och varje sovrum. Elektrisk golvvärme i badrummen. Ingångsdörrarna är inbrottssäkra och brandsäkra.

Aluminiumpergola och förberedelse för jacuzzi på takterrassen.

Energicertifikat A förväntas.

PLATS
Ön Vir är en av de mest kända turistorterna i Kroatien. Ön Vir ligger i den nordvästra delen av Zadars län. Den omges av Virska havet och Povljansk kanalen samt många mindre vikar. Den är förbunden med fastlandet genom en bro.
Ön Vir har en varierad kustlinje på 31,43 km, med många stränder, från sandstränder, grusstränder till steniga stränder, klippor, från livliga stränder med olika faciliteter till avskilda vikar som är en del av orörd natur. Stränderna på ön Vir, som ligger intill tallskogar med kristallklart vatten, gör ön till en perfekt plats för familjesemester.
Förutom turismen under sommarmånaderna är Vir en idealisk fristad för lugnt familjeliv på vintern. Det har alla nödvändiga bekvämligheter: skola, förskola, affärer, busstation, restauranger och kaféer.
Vir ligger 26 km från Zadar, 31 km från flygplats och 12 km från närmaste stad, Nin.

Visa mer
Vir, zadar Vir, zadar [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 275 000 EUR
  • Antal rum: 4 rum varav 3 sovrum
  • Boarea: 92.97 kvm
  • Område: Zadar region

275 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Dragan Milinkovic

SMH Estate Kroatien

Välkommen till Vir, zadar

Övriga bilder

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
4 rum
Boarea
92.97 m²

Avstånd

Affärscentrum
10 m
Flygplats
31 000 m
Hav
170 m
Strand
170 m

Ekonomi

Utgångspris
275 000 EUR

dokument

Allmänt om området

Zadar är en stad och stadskommun i Kroatien. Zadars stadskommun har 75 062 (2011) invånare varav 71 471 bor i tätorten.[1] Staden är det administrativa, kulturella och ekonomiska centret i Zadars län.[4] Sett till invånarantalet är Zadar landskapet Dalmatiens näst största och Kroatiens femte största stad.[5]

Zadar är en turist-, industri- och utbildningsort belägen vid Adriatiska havet i norra Dalmatien. Staden är Dalmatiens historiska huvudort och med rötter från åtminstone 800-talet f.v.t.[3][6] en av de äldsta kontinuerligt bebodda städerna i Kroatien. Zadar har under sin långa historia förvärvat åtskilliga byggnadsverk och kulturskatter. Stadens historiska defensiva system från 1500–1600-talet är sedan år 2017 upptaget på Unescos världsarvslista.[7]

Kommunikation

Zadars internationella flygplats ligger 8 km från centrum.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Dragan Milinkovic

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Dragan Milinkovic

SMH Estate Kroatien

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.