Villa till salu på Zaton, Zadar i Zadar region
Zadar region

Zaton, Zadar

Vacker hus med 4 lägenheter och pool, Zaton - Nin

Till salu

Vacker hus med 4 lägenheter och pool, Zaton - Nin

Till salu finns en vacker hus med pool i Zaton nära Zadar. Det är beläget på ett idealiskt läge, bara 400 m från havet och sandstranden, och 550 m från centrum. Det är orienterat mot söder.

Huset består av 4 lägenheter som är belägna på bottenvåningen och första våningen, alla är inrett till minsta detalj. Den nettobostadsytan på huset är 235 m2 och det är byggt på en tomt på 821 m2.

På bottenvåningen finns det två lägenheter. Den första lägenheten består av ett kök, matsal, vardagsrum, två sovrum, badrum, toalett och terrass. Den andra lägenheten består av ett kök med matplats, vardagsrum, ett sovrum, badrum och terrass.

På första våningen finns det också två lägenheter, varav den ena består av ett kök, matsal, två sovrum, badrum, toalett, korridor och en rymlig balkong. Den andra lägenheten består av ett kök med matplats, vardagsrum, ett sovrum, badrum och en balkong.

Framför huset finns 6 parkeringsplatser.

Huset har en väletablerad turistverksamhet och säljs fullt möblerat och utrustat, så det är en fantastisk investeringsmöjlighet!

UTRUSNING
Huset är byggt med en tegelvärmekloss och har 10 cm tjockt termiskt isoleringsskikt. Fönster med persienner och myggnät är gjorda av PVC-material. Energicertifikatet är A. Golven är täckta med klinker och laminat. Varje lägenhet är utrustad med all nödvändig möbler och apparater, och varje har en luftkonditioneringsenhet för uppvärmning och kylning. Huset har en skorsten. Trädgården är vackert inredd. Poolen på 32m2 är täckt med folie, har uppvärmning och runt omkring den finns det gott om utrymme.

LÄGE
Zaton är en liten plats vid havet med många sandstränder, perfekt för en semester och avkoppling från vardagens stress. Den ligger mellan två historiska städer - Nin (2 km) och Zadar (12 km).
Det representerar en unik kombination av dalmatisk arkitektur, behagligt medelhavsklimat, orörd natur, rik kulturell och historisk arv och livligt turistliv. De sandstränderna i skuggan av gamla träd är idealiska för familjer med barn. Om du vill hitta lugn, kristallklart hav, ren undervattensvärld, skuggan av tallskog och oförglömliga solnedgångar, då är Zaton den perfekta platsen för din semester.

Visa mer
Zaton, Zadar Zaton, Zadar [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 799 000 EUR
  • Boarea: 235 kvm
  • Tomtarea: 821 kvm
  • Byggnadsår: 2014
  • Område: Zadar region

799 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Dragan Milinkovic

SMH Estate Kroatien

Välkommen till Zaton, Zadar

Övriga bilder

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Boarea
235 m²
Tomtarea
821 kvm

Avstånd

Affärscentrum
550 m
Centrum
550 m
Flygplats
33 000 m
Hav
400 m
Strand
400 m

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2014 

Ekonomi

Utgångspris
799 000 EUR

dokument

Allmänt om området

Zadar är en stad och stadskommun i Kroatien. Zadars stadskommun har 75 062 (2011) invånare varav 71 471 bor i tätorten.[1] Staden är det administrativa, kulturella och ekonomiska centret i Zadars län.[4] Sett till invånarantalet är Zadar landskapet Dalmatiens näst största och Kroatiens femte största stad.[5]

Zadar är en turist-, industri- och utbildningsort belägen vid Adriatiska havet i norra Dalmatien. Staden är Dalmatiens historiska huvudort och med rötter från åtminstone 800-talet f.v.t.[3][6] en av de äldsta kontinuerligt bebodda städerna i Kroatien. Zadar har under sin långa historia förvärvat åtskilliga byggnadsverk och kulturskatter. Stadens historiska defensiva system från 1500–1600-talet är sedan år 2017 upptaget på Unescos världsarvslista.[7]

Kommunikation

Zadars internationella flygplats ligger 8 km från centrum.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Dragan Milinkovic

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Dragan Milinkovic

SMH Estate Kroatien

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.