Villa till salu på Frankrike, Saint-Maximin-La-Sainte-Baume i Saint-Maximin-La-Sainte-Baume
Saint-Maximin-La-Sainte-Baume

Frankrike, Saint-Maximin-La-Sainte-Baume

Unik Bastide från 1700-talet

Till salu

Unik Bastide från 1700-talet

I hjärtat av Provence Verte, i Saint-Maximin-La-Sainte-Baume, en historisk stad med 20 000 invånare, belägen 45 minuter från Marseille, 30 minuter från Aix och 1h15 från Nice,

En vacker bastide på 220 m² boyta + annex av 50 m² på en mark på cirka 630 m² som uppmuntrar till reflektion och total vila.

Denna fastighet ligger nära stadens historiska monument, affärer, utbildningsplatser och alla tillgångsfaciliteter.

Huvudbyggnaden från 1700-talet gynnades av en omfattande renovering 2000-2001.En vacker och lummig trädgård omgiven av grönska.

På bottenvåningen öppnar vardagsrummen (vardagsrum på 40 m², välvd matsal på 20 m², provensalskt kök på 30 m² med ädla material) ut mot en mycket vacker skuggig terrass. Denna nivå kompletteras av ett skafferi, pannrummet och en toalett.
Tillträde till de övre våningarna sker via en trappa designad med smak och i en anda av vackra lanthus.

På första våningen hittar du ett sovrum på 12 m² och en mastersuite på 18 m² + badrum, separat toalett, omklädningsrum och tvättstuga.
På andra våningen, 3 sovrum på 11, 12 och 12 m² kompletterar sovrummet samt 2 badrum, 1 separat toalett och ett omklädningsrum.

Miljön är lugn och ljus.
Uppvärmning är blandad. Du kommer att dra nytta av golvvärme med gas i vardagsrummen och vändbar luftkonditionering samt elradiatorer för de övre våningarna.

Denna vackra fastighet är den idealiska platsen att bo för en stor familj men kan också passa perfekt för ett fritt yrke, ett boutiquehotell, pensionat, etc.

Visa mer
Frankrike, Saint-Maximin-La-Sainte-Baume Frankrike, Saint-Maximin-La-Sainte-Baume [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 728 000 EUR
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 220 kvm
  • Område: Saint-Maximin-La-Sainte-Baume

728 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Johanna Nordberg

SMH Estate agent Frankrike

Välkommen till Frankrike, Saint-Maximin-La-Sainte-Baume

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johanna Nordberg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johanna Nordberg

SMH Estate agent Frankrike

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
6 rum
Boarea
220 m²

Ekonomi

Utgångspris
728 000 EUR

dokument

Allmänt om området

Att leva i Saint-Maximin-la-Sainte-Baume, som i många städer i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur i Frankrike, kan erbjuda en unik blandning av historisk charm, naturskönhet och en avslappnad livsstil som är typiskt medelhavsmässig. Här är några aspekter av livet i denna pittoreska stad:

Historisk och kulturell rikedom: Saint-Maximin-la-Sainte-Baume är känt för sin rika historia och kulturella arv. Staden är hem för Basilique Sainte-Marie-Madeleine, en av de vackraste gotiska byggnaderna i Provence, som sägs hysa reliker av Maria Magdalena. Att leva här innebär att du är omgiven av historia, från antika gator till historiska monument, vilket kan vara en ständig källa till utforskning och fascination.

Naturskönhet: Staden ligger nära bergsmassivet Sainte-Baume, som erbjuder fantastisk naturskönhet, vandringsleder och utomhusaktiviteter. Området är känt för sina frodiga skogar, grottor (inklusive den berömda grottan där Maria Magdalena sägs ha tillbringat sina sista år) och biologisk mångfald. Denna tillgång till naturen möjliggör en livsstil som kan vara mycket inriktad på utomhusaktiviteter, med aktiviteter som vandring, cykling och picknick i vackra miljöer.

Klimat: Klimatet är medelhavsklimat, kännetecknat av heta, torra somrar och milda, våta vintrar. Detta klimat stödjer en avslappnad livsstil och utomhusaktiviteter året runt, från sommarfestivaler till vinterpromenader på landsbygden.

Gemenskap och livsstil: Saint-Maximin-la-Sainte-Baume är känt för sin vänliga gemenskap och långsammare livstakt, vanligt i mindre städer. Marknader, lokala festivaler och gemenskapsevenemang spelar en stor roll i det sociala livet, vilket erbjuder chanser att ansluta sig till grannar och njuta av lokala produkter och hantverk.

Närhet till större städer och attraktioner: Även om det erbjuder småstadens charm är Saint-Maximin-la-Sainte-Baume också relativt nära större städer som Marseille och Aix-en-Provence, vilket ger enkel tillgång till stadens bekvämligheter, arbetsmöjligheter och flygplatser för resor.

Levnadskostnader och bekvämligheter: Levnadskostnaderna kan variera, i allmänhet i linje med genomsnittet i södra Frankrike. Staden erbjuder ett bra utbud av bekvämligheter, inklusive butiker, restauranger och skolor, men för mer specialiserade tjänster eller shopping kan man behöva resa till närliggande större städer.

Att bo i Saint-Maximin-la-Sainte-Baume erbjuder en blandning av lugn, gemenskap samt naturlig och historisk skönhet, tilltalande för de som söker en livskvalitet som balanserar lantlig charm med tillgång till stadsbekvämligheter.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder