Såld villa på Mysigt hus på välskött område med stor pool och restaurang. i Thailand
Thailand

Mysigt hus på välskött område med stor pool och restaurang.

Mysigt och enormt prisvärt hus med en fantastisk uteplats för härliga grillkvällar.

Såld

Mysigt och enormt prisvärt hus med en fantastisk uteplats för härliga grillkvällar.

Här får du 2 sovrum, 1 badrum samt öppen planlösning med kök och vardagsrum. Ett modernt kök inklusive diskmaskin. Ett lite mindre förråd i direkt anslutning till köket. Det finns AC och fläkt i stora sovrummet samt i vardagsrummet.

Huset är på ca 85 kvadratmeter, har indragen fiber och säljs inklusive möbler. Bostaden säljs inklusive andelar i markägar- och skötselbolaget vilket ger dig möjlighet att vara med och påverka driften av området. Endast 64 av 115 hus har den möjligheten.

Det är lätt att förälska sig i Bali Residence där stämningen är familjär. Faciliteter och service håller en mycket hög standard. På området finns det 115 bostäder och du har tillgång till ett fantastiskt poolområde, restaurang, boulebana, stora gräsmattor, städservice, trädgårdsservice och uthyrningsservice.

Bali Residence är anpassat för man skall kunna ta sig fram enkelt med både barnvagn och rullstol. Kort sagt ett område som passar alla generationer. Det finns en songtaew (flakbuss) som man ringa för att enkelt ta sig ner till exempelvis Mae Phim med alla mysiga strandrestauranger.

Välkommen att höra av dig för en visning!

Visa mer
Slutpris

500 000 SEK

Ansvarig mäklare

Johan Allenbäck

Rayong/Koh Lanta

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.