ETT SLOTT MED PADELBANA PRECIS VID STRANDEN! Thailand
Thailand

ETT SLOTT MED PADELBANA PRECIS VID STRANDEN!

Bo som en kung eller drottning och spela padel så ofta du vill!

Kommande

Bo som en kung eller drottning och spela padel så ofta du vill!

Här är möjligheterna oändliga, bygg om efter egen smak, hyr ut rum eller bygg upp ditt egna konferenscenter.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 22 990 000 SEK
  • Område: Thailand - Ban Phe

22 990 000 SEK

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Johan Allenbäck

Johan Allenbäck

SMH Estate Rayong

Välkommen till ETT SLOTT MED PADELBANA PRECIS VID STRANDEN!

"SLOTTET" är på 1000 kvm och står på friköpt tomt!

Med stor möjlighet för företaget att bedriva verksamhet av många slag, alternativt passande för en person som har extremt höga krav på sitt boende.
En del av denna resort består nämligen av ett exklusivt Thaislott på 1000 kvm och denna del är avstyckad och kan köpas enskilt. I erbjudandet finns även en möjlighet till att avgränsa slottet från övriga området med en mur.

I slottet finns en lägenhet med egen ingång i markplan. Denna lägenhet har två sovrum, badrum, kök och allrum i öppen planlösning.
Dessutom finns en mindre lägenhet samt 8 stycken dubbelrum med gemensamma duschar. Det finns också gemensamma utrymmen samt tillgång till ett stort och välutrustat kök.
På våningsplan 2 finns tre separata delar av slottet, var och en med ett stort och exklusiv boenderum med egna badrum och med tillgång till stort kök och ett påkostat samlingsrum.
Däremellan finns underbara samlingsplatser på de väl tilltagna altanerna. "Slottet" har liksom övriga delarna av resorten trådlöst internet via fiber.
Terrassen på övre plan består av olika sektioner, och har en yta av totalt ca 150-200 kvm. Vid entrén/infarten finns det möjlighet att ha 4-8 parkeringar.
Längst ner på området så kommer det inom kort att finnas padelbana.

Området ligger 100 meter från den vackra stranden Chackpong Beach, mellan orterna Ban Phe och Laem Mae Phim och 2,5 timmes bilresa från flygplatsen i Bangkok.
Chackpong Beach är den milslånga badstranden, som rankas som en av de bästa och attraktivaste mellan Bangkok och Kambodja.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johan Allenbäck

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johan Allenbäck

SMH Estate Rayong

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa

Ekonomi

Utgångspris
22 990 000 SEK

dokument

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.