Bekvämt och välskött hus på populära Blue Mango! Thailand
Thailand

Bekvämt och välskött hus på populära Blue Mango!

Väl omhändertaget hus med personlig prägel i populära Blue Mango.

Till salu

Väl omhändertaget hus med personlig prägel i populära Blue Mango.

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 150 000 SEK
  • Antal rum: 4 rum
  • Område: Thailand - Laem Mae Phim

1 150 000 SEK

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Johan Allenbäck

Johan Allenbäck

SMH Estate Rayong

Välkommen till Bekvämt och välskött hus på populära Blue Mango!

Det första du ser när du kommer in i huset är en stor gemensam yta med fullt utrustat kök inklusive diskmaskin, ugn, spis, mikrovågsugn, kylskåp, köksbänkar i granit och många skåp. Bardisk samt plats för soffa alternativt matbord. Möjligheterna är flera för att få till en personlig stil.

BADRUM
2 helkaklade badrum med dusch, toalettstol och handfat. Du når ett av badrummen från master bedroom och det andra från vardagsrummet.

SOVRUM
Tre sovrum med sängar och inbyggda garderober.

UTEPLATS
Härlig och stor uteplats med klinkergolv. Här kommer du kunna njuta av sköna stunder och måltider tillsammans med familj och vänner.

Alla rum är utrustade med luftkonditionering och du har en tvättmaskin på baksidan av huset. Huset säljs inklusive möbler.

Bostaden säljs med friköpt hus och arrenderätt på marken eller friköpt mark för den arrendator kvalificerar sig för ägande av fastighet enligt thailändsk lagstiftning. Vid varje ägarbyte upprättas en ny arrenderegistrering om 30 år.
Samfällighetsavgift är 54 000 THB/år
Arrendeavgift är 12 000 THB/år

I samfällighetsavgiften ingår följande:
Inpasseringskontroll
Bevakning
Skötsel av gemensamma trädgårdsytor
Poolskötsel
Ohyra bekämpning på alla utomhusytor
Vägbelysning
Sophantering

Laem Mae Phim är en liten fiskeby med många fiskrestauranger som drivs av lokalbefolkningen. Men även en hel del som erbjuder västerländsk och europeisk mat. Här njuter man av lugnet. Nattklubbarna och barer lyser med sin frånvaro. Här prioriteras strandhäng, poolhäng och sköna promenader. Kanske en fika på något av alla kaféer. Det är många olika nationaliteter som har hus och lägenheter men svenskar är det flest av. Många besökare som kommer hit kallar det för paradiset och återkommer år efter år. Det är nära till Ko Samet om man vill åka över dit över dagen eller stanna några dagar!

Huset är en del av ett område bestående av ca 80 hus. Det finns två stycken gemensamma pooler inom området. Just Blue Mango resort är extremt välskött och ett ägande här är med stor trygghet. Området har hög säkerhet med egna vakter och en bemannad entré 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johan Allenbäck

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johan Allenbäck

SMH Estate Rayong

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
4 rum

Ekonomi

Utgångspris
1 150 000 SEK

dokument

Allmänt om området

Laem Mae Phim:
Här bor det mycket svenskar och många Thailändare kommer ner på helgerna för rekreation och umgänge. Det byggs ett nytt stort hotell och det kommer även ett nytt shoppingcenter inom en snar framtid. Här har det varit populärt för svenskar att köpa både hus och lägenheter i många år. Ett mycket prisvärt läge, du får mycket boende för din insats. Många tror att Mae Phim kommer bli en ny central del i den här delen av Thailand.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.