MYCKET PRISVÄRT HUS PÅ NYA OP LAND I BAN PHE! Thailand
Thailand

MYCKET PRISVÄRT HUS PÅ NYA OP LAND I BAN PHE!

Till salu

Nu finns det en fantastisk möjlighet till ett mycket bra pris att äga både bostad och mark. Detta hus består av 55 kvadratmeter fördelat på 1st sovrum och 1st kontor/undervisningsrum. Rummet går mycket bra att göra om till sovrum.
En delvis öppen planlösning, vardagsrum samt matplats delas av med en vägg med fönster in till köket. Köket har även en utgång till trädgårdens baksida med stenplattor, gräsmatta och härliga växter och bland annat ett bananträd.

Huset är beläget i det nya OP LAND vilket ligger väldigt centralt inne i Ban Phe. Närhet till både Maeramphung, Rayong, Laem Mae Phim och Klaeng.

Bangkoks flygplats når du på endast 1 timme och 55 minuter med bil. Det är ungefär lika långt till Rayong som Klaeng, ca 30 minuter med bil eller MC. Där finner du shoppingcenter, restauranger, nöjesliv, hotell och mycket mycket annat.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 515 000 SEK
  • Antal rum: 3 rum
  • Område: Thailand - Ban Phe

515 000 SEK

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Johan Allenbäck

SMH Estate Rayong

Välkommen till MYCKET PRISVÄRT HUS PÅ NYA OP LAND I BAN PHE!

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
3 rum

Avstånd

Affärscentrum
2 000 m
Centrum
2 000 m
Hav
4 500 m
Strand
5 000 m

Ekonomi

Utgångspris
515 000 SEK

dokument

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.