Villa till salu på UNDERBART 2-PLANS HUS I VÄLSKÖTTA BLUE MANGO, LAEM MAE PHIM! i Laem Mae Phim
Laem Mae Phim

UNDERBART 2-PLANS HUS I VÄLSKÖTTA BLUE MANGO, LAEM MAE PHIM!

Mysigt tvåplanshus i välskötta Blue Mango Resort i Laem Mae Phim!

Till salu

Mysigt tvåplanshus i välskötta Blue Mango Resort i Laem Mae Phim!

En unik chans att förvärva detta mysiga tvåvåningshus i ena änden av fina Blue Mango Resort.

Visa mer
UNDERBART 2-PLANS HUS I VÄLSKÖTTA BLUE MANGO, LAEM MAE PHIM! UNDERBART 2-PLANS HUS I VÄLSKÖTTA BLUE MANGO, LAEM MAE PHIM! [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 950 000 SEK
  • Antal rum: 4 rum varav 2 sovrum
  • Område: Laem Mae Phim

950 000 SEK

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Kontakt Rayong

Rayong/Koh Lanta

Välkommen till UNDERBART 2-PLANS HUS I VÄLSKÖTTA BLUE MANGO, LAEM MAE PHIM!

Här bor du stort och luftigt, på entreplanet kommer du direkt in i ett stort vardagsrum/tv-rum som även tar dig vidare i i köket. Toalett med möjlighet att installera en extra dusch. Huset ligger i ena änden av området vilket gör det väldigt privat och utan stor inverkan av grannar. Huset är på 2 våningar med två sovrum på övervåningen varav det ena har utgång till terass. Huset har även en lite mindre avskild terass på baksidan med utgång från köket. På framsidan finns även där möjlighet till möblering och sittplatser.

Laem Mae Phim är en liten fiskeby med många fiskrestauranger som drivs av lokalbefolkningen. Men även en hel del som erbjuder västerländsk och europeisk mat. Här njuter man av lugnet. Nattklubbarna och barer lyser med sin frånvaro. Här prioriteras strandhäng, poolhäng och sköna promenader. Kanske en fika på något av alla kaféer. Det är många olika nationaliteter som har hus och lägenheter men svenskar är det flest av. Många besökare som kommer hit kallar det för paradiset och återkommer år efter år. Det är nära till Ko Samet om man vill åka över dit över dagen eller stanna några dagar!

Huset är en del av ett område bestående av ca 80 hus. Det finns två stycken gemensamma pooler inom området. Just Blue Mango resort är extremt välskött och ett ägande här är med stor trygghet. Området har hög säkerhet med egna vakter och en bemannad entré 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Övriga bilder

Om bostaden

En unik chans att förvärva detta mysiga tvåvåningshus i ena änden av fina Blue Mango Resort.

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
4 rum

Ekonomi

Utgångspris
950 000 SEK

dokument

Allmänt om området

Laem Mae Phim:
Här bor det mycket svenskar och många Thailändare kommer ner på helgerna för rekreation och umgänge. Det byggs ett nytt stort hotell och det kommer även ett nytt shoppingcenter inom en snar framtid. Här har det varit populärt för svenskar att köpa både hus och lägenheter i många år. Ett mycket prisvärt läge, du får mycket boende för din insats. Många tror att Mae Phim kommer bli en ny central del i den här delen av Thailand.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Kontakt Rayong

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Kontakt Rayong

Rayong/Koh Lanta

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Framsida

Pool

bild