Såld lägenhet på Sofielundsvägen 10 i Blåsut, Johanneshov
Blåsut, Johanneshov

Sofielundsvägen 10

Fin välplanerad 2:a i förening med mycket bra ekonomi. Balkong i söder mot fin innergård.

Såld

Fin välplanerad 2:a i förening med mycket bra ekonomi. Balkong i söder mot fin innergård.

Välkommen till en mycket trevlig lägenhet med ett suveränt central läge i en mycket bra förening.
Lägenheten ligger med vardagsrum, balkong och sovrum i söderläge och mot den trevliga gröna gården. Det moderna snygga köket ligger med fönster ut mot Sofielundsvägen.
Planlösningen med stort kök och vardagsrum i anslutning gör en trevlig och social lägenhet. Både kök (2021) och badrum (2011) är i mycket fint skick.

Mycket trevlig föreningen som äger marken och och har en bra ekonomi med låg skuldsättning på endast 1500 kr/kvm/boyta. I årsavgiften ingår utöver värme och vatten också bredband och basTV. Föreningen har cykelförråd, barnvagnsförråd, gård med grill, bastu, festlokal mm.

Här bor ni mycket centralt med bara 5 minuters promenad till tunnelbana som tar er till Slussen på 8 minuter och Södermalm på 5 minuter. Promenadavstånd till Hammarby Sjöstad, Årstaviken och Södermalm. Mysiga Gamla Enskede och Nytorps Gärde ligger runt knuten. Och nära ligger också idrottsplats, löpspår, stall, globen, Tele2, livsmedlesaffärer, lokala caféer och restauranger.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Gabriel Gawell

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum

Badrum

Hall

Exteriör

Planlösning