Såld lägenhet på Hammarbybacken 45 i Hammarbyhöjden, Johanneshov
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Hammarbybacken 45

Gavellägenhet med kreativ planlösning!

Såld

Gavellägenhet med kreativ planlösning!

Välkommen till denna pärla för dig som vill ha nära till allt! Belägen i populära Hammarbyhöjden med närhet till natur, suveräna kommunikationer och promenadavstånd till Södermalm och Skanstull. Här finns möjligheten att flytta in i en underbar gavellägenhet belägen högre upp i huset med balkong i perfekt sydvästläge. Här har ett kreativt huvud gått på högvarv för att skapa denna smarta alternativa planlösning och ta vara på varenda kvadrat. Bostaden är väldisponerad, insynsskyddad och är ursprunglig en 3a men nyttjas idag som en mindre 4a.
Ett mycket trevligt boende i en välskött fastighet tillhörandes en föreningen som äger marken har egna parkeringsplatser, föreningslokal och tvättstuga. Förutom Södermalm har du endast några minuters promenad till Hammarby Sjöstad likväl Gullmarsplan där du har både tunnelbana, tvärbana och bussförbindelser. Ett stenkast bort hittar du även Årstaviken och vackra Nackareservatet. Till bostaden tillhör även ett stort källarförråd.
Kort sagt en drömlägenhet i ett drömläge! Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Ellen Wikström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.