Kommande försäljning lägenhet på Fyrskeppsvägen 96 i Kärrtorp
Kärrtorp

Fyrskeppsvägen 96

Fin välplanerad 3a med fönster i två vädersträck

Kommande

Fin välplanerad 3a med fönster i två vädersträck

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina 3a belägen på en av Kärrtorps trevligaste adresser! Välkommen till Fyrskeppsvägen 96, här kan du med fördel flytta in och bara bo. Bostaden erbjuder bland annat rymliga rum, helkaklat badrum och en jättetrevlig balkong!
På Fyrskeppsvägen bor du ett stenkast från Nytorps Gärde med motionsspår och bad, tunnelbana och service i kärrtorps centrum. Nära Nackareservatet med möjlighet till utförsåkning, längdskidor, trevliga promenadstråk, badsjöar och mycket mer. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer
Fyrskeppsvägen 96 Fyrskeppsvägen 96 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • Boarea: 72 kvm Uppmätning SS21054:2020
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 2 av 3
 • Avgift: 5 927 kr inkl värme och V/A. 69 kr obligatoriskt tillägg för bredband
 • Förening: BRF Fyrhöjden
 • Byggnadsår: 1949
 • Område: Kärrtorp, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Ellen Wikström

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Fyrskeppsvägen 96

 • Fönster i två väderstreck
 • Härlig balkong
 • Fina golv
 • Mycket goda kommunikationer
 • Utmärkt med förvaringsmöjligheter
 • Lugnt område
 • Trevlig gård

Vardagsrum

Rymligt inbjudande vardagsrum med härligt ljusflöde tack vare de stora fönstren. Fint golv och ljusa väggar skapar en luftig känsla i rummet. Från vardagsrummet når vi bostadens mysiga balkong.

Sovrum 1

Rogivande sovrum med väggar i ljus kulör samt fond väg i ljusare brunt, fint golv samt fönsterbräda i marmor. Sovrummet rymmer såväl dubbelsäng samt övrigt möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i dubbelgarderob. Rummet har ett stort fönster som bidrar till fint ljusinsläpp med trevlig utsikt över innergården.

Balkong

Från vardagsrummet når vi bostadens balkong i sydväst. Mysigt läge med utsikt mot träddunge och allmänning. Ostört läge med sol från lunch till kväll.

Sovrum 2

Rogivande sovrum i skyddat läge och med en lugnande atmosfär. Stort härligt fönster som vetter mot husets lugna gröna baksida och bidrar till ljusinsläpp. Fint golv med ljusa väggar.

Kök

Optimalt planerat kök med generösa arbetsytor som gör bakning och matlagning till en ren fröjd. Bra med förvaringsmöjligheter bakom ljusa luckor. Fina bänkskivor och mörkt kakel bakom diskbänk. Kökets utrustning består av spishäll, ugn, fläkt, inbyggd mikro, kyl och frys samt diskmaskin. Köket rymmer matplats för 4-6 personer.

Badrum

Helkaklat badrum med ljust kaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, badkar med dusch, handfat och spegelskåp. Det finns ett öppningsbart fönster som även bidrar till fint ljusinsläpp.

Hall

Det är här i hallen du ges det första välkomnande intrycket av denna pärla till bostad. Bra med plats för upphängning samt bra förvaringsmöjligheter i intilliggande klädkammare. Fint golv som går vidare genomgående i resten av bostaden.

Exteriör

Omgivning

Kärrtorp är en stadsdel som ligger söder om Stockholm och som bildades i slutet av 1940-talet. Området gränsar till Hammarbyhöjden, Björkhagen, Gamla Enskede, Enskededalen, Bagarmossen och Skarpnäcks gård.

Nytorps Gärde är ett grönt fält som sträcker sig från Nackareservatet och Kärrtorps IP till stadsdelen Blåsut och Hammarbyhöjden. På gärdet finns det bollplan, Nytorpsbadet med friluftsbassäng samt ett mindre skogsparti. Nytorps gärde är ett omtyckt strövområde och är en viktig grön kil för de boende.

Nackareservatet är ett naturreservat och friluftsområde som ligger mellan sydöstra Stockholm, Skarpnäck och Nacka kommun. Området är mycket uppskattat med typisk Södertörnsnatur, sjöar som Källtorpssjön och Söderbysjön som används för både bad och skridskoåkning. I området börjar Sörmlandsleden och där finns friluftsgården Hellasgården. Inom området finns ett väl utbyggt system av cykel- och promenadvägar, löparspår samt skidspår. Motortrafik är förbjuden. Det finns ca 30 km vandringsleder, två el-ljusspår, tre friluftsbad (ett vid Söderbysjön och två vid Källtorpssjön). I samtliga sjöar är sportfiske med fiskekort tillåtet. Årligen besöks Nackareservatet av 1,5 miljoner människor.

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Ellen Wikström

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Ellen Wikström

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina 3a belägen på en av Kärrtorps trevligaste adresser! Välkommen till Fyrskeppsvägen 96, här kan du med fördel flytta in och bara bo. Bostaden erbjuder bland annat rymliga rum, helkaklat badrum och en jättetrevlig balkong!
På Fyrskeppsvägen bor du ett stenkast från Nytorps Gärde med motionsspår och bad, tunnelbana och service i kärrtorps centrum. Nära Nackareservatet med möjlighet till utförsåkning, längdskidor, trevliga promenadstråk, badsjöar och mycket mer. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 927 kr, inkl värme och V/A. 69 kr obligatoriskt tillägg för bredband
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m² Uppmätning SS21054:2020
Våning
2 av 3
Andel i förening
0,6132 %
Andel av årsavgift
0,61 %
Nettoskuldsättning
706 249 kr, Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Föreningen

Namn
BRF Fyrhöjden
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
199 lägenheter varav 12 hyresrätter, 23 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Marken innehas med tomträtt.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Delat ägande går bra om båda bor i lägenheten. Om en förälder ska vara delägare så kan även det accepteras.
Allmänt om föreningen
Populär och naturskönt belägen förening med trivsamma hus och fina grönytor. Brf Fyrhöjden är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2010 som består av 199 lägenheter fördelat på 8 trevåningshus på adresserna Fyrskeppsvägen 71-89 samt 94-138. Föreningen innehar 12 st hyresrätter som är att anse som en dold tillgång. Föreningen innehar även 23 lokaler. Föreningen innehar fastigheterna Heligsholm 1, Hoburg 2 och Rönnskär. Föreningens mark är upplåten med tomträtt. Nuvarande tomrättsavtal löper till 2029.

För mer information gällande föreningen se gärna deras informativa hemsida https://brffyrhojden.se/

Fin gemensam tvättstuga finns på Fyrskeppsvägen 89. Miljöstuga med möjlighet till källsortering på Fyrskeppsvägen 138. Cykel- och barnvagnsförråd finns i fastighetens skyddsrum. Förråden nås från utsidan och i vissa fall genom källarutrymmen. Föreningen har gemensamma gårdar som medlemmarna kan nyttja. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för samtliga bostadsrätter. Det betyder att du som bostadsrättsinnehavare inte behöver teckna en egen bostadsrättsförsäkring.

Genomförda renoveringar:
- 2020 till 2022: Renovering av fönster och fasader, dränering samt relining i källare.
Förutom upprustning av fasad och fönsterrenoveringar har föreningen ett nytt hållbart dräneringssystem, anpassat efter dagens standard. Vatten och fukt i källarnivå leds bort från husen. Detta i kombination med pordränskivor och singel runt husen håller källaren torr
-2019 Stamspolning och radonmätning
-2017 OVK-besiktning samt nya undercentraler i husen. Ventilationskontroll (OVK) genomfördes utan anmärkning.
-2016 Byte av kodlå i alla portar. Fiberbredband
-2015 Renovering av portuppgångar. Ommålning av trapphusen och installation av energisparande belysning.
-2014 Renovering av lokaler. Genomgång av alla proppskåp, elsäkrat alla lägenheter
-2013: Målning källarfönster och burspråk
-2012: OVK-besiktning utförd
-2011 Byggnation av tvättstuga och miljöstuga. Upprustning av lekplats
-2005: Fönsterrenovering
-2000: Byte av badrumsfönster
-1995 Balkonger, yttertak, elstigar
-1992 Stambyte kök och badrum.
-1990 Byte av balkong och tak.
-1989 Installation av fjärrvärme

Avgiftshöjningar:
Inget beslutat eller planerat. Men eventuella höjningar under 2024 är ganska oförutsägbara och föreningen kan inte ge mer information än så.

TV och Bredband:
Föreningen är uppkopplad till Bredbandsbolaget som leverantör av tv. Det som ingår i avgiften är det analoga basutbudet. Föreningen använder Ownit som bredbandsleverantör. Uppkopplingen har hastigheten 700-100 Mbit/s upp och ner. Kostnaden ligger på 95 kr/lägenhet och läggs till hyran/avgiften.

Parkering:
Det finns 32 st parkeringsplatser och 8 st garage inom föreningen. P-plats utan el kostar 500 kr/mån och med el 600 kr/mån. Ett litet garage kostar 950 kr/mån och ett stort 1050 kr/mån. Det är kö till samtliga parkeringar och garage. Inom området råder annars boendeparkering till en kostnad om 500 kr/mån.

ÖVRIG INFORMATION
I dag finns det en gästlägenhet, denna har renoverats och finns tillgänglig för uthyrning till boendes familjemedlemmar.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1949
Uppvärmning
Fjärrvärme
VENTILATION
Självdrag
Hiss
Nej

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2020-02-03
Energiklass
F
PRIMÄRENERGITAL
162 kWh per kvm och år

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Sovrum 1

Balkong

Sovrum 2

Kök

Badrum

Hall

Exteriör

Omgivning

Övriga bilder

Planlösning