Såld lägenhet på Sten Bergmans väg 37 i Hammarbyhöjden, Johanneshov
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Sten Bergmans väg 37

Optimalt planerad 3,5:a på populära Sten Bergmans Väg!

Såld

Optimalt planerad 3,5:a på populära Sten Bergmans Väg!

ACCEPTERAT PRIS! I ostört läge och endast ett stenkast från naturen finner ni denna ytterst välplanerade samt rymliga 3,5:a i gott skick. Genomgående planlösning och fönster i flera väderstreck ger rikligt med ljusinsläpp och borgar för en trivsam känsla. Sammanhängande färgval i lägenheten binder subtilt men elegant ihop rummen och fina golv. Lägenheten erbjuder ett stort och öppet kök med matplats samt ett ljust vardagsrum med utgång till den mysiga uteplatsen i fritt naturnära läge och den vetter mot föreningens innergård. Det finns tre bra sovrum och gott om förvaring samt ett helkaklat badrum med både badkar och tvättmaskin.

Lägenheten står som en 3:a i föreningens lägenhetsregister men nyttjas idag mer som en 4:a. Hiss i huset och till lägenheten tillhör ett stort källarförråd. Sammantaget en trevlig bostad med närhet till både natur och med endast några minuters promenad till Hammarbyhöjdens centrum med en välsorterad matbutik, närservice samt tunnelbanans gröna linje som snabbt tar er in till pulsen på Södermalm. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 700 000 SEK

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Uteplats

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum

Hall

Exteriör

Omgivning

Planlösning