Såld lägenhet på Tidaholmsvägen 30 i Hammarbyhöjden, Johanneshov
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Tidaholmsvägen 30

OPTIMALT PLANERAD GAVEL 4:A MED ÖPPEN PLANLÖSNING I HJÄRTAT AV HAMMARBYHÖJDEN.

Såld

OPTIMALT PLANERAD GAVEL 4:A MED ÖPPEN PLANLÖSNING I HJÄRTAT AV HAMMARBYHÖJDEN.

Kontakta mäklaren för visning! Välkommen till en optimalt planerad 4:a med öppen planlösning, smakfulla materialval från 2016 och både badrum och separat WC. Lägenheten har renoverats med omsorg och stilrena materialval. Lägenheten har en optimal planlösning med stora sällskapsutrymmen, 3 bra sovrum, gott med förvaringsutrymmen, två toaletter, ett fint ljusinsläpp och hög takhöjd. För övrigt finner du genomgående fina golv och ett smakfullt kök i öppen planlösning med vardagsrummet.

Tidaholmsvägen är en lugnt belägen gata i Hammarbyhöjden nära Finn Malmgrens Plan med dess utbud av service; Konsum, apotek, blomsteraffär, optiker, café, restauranger, BVC, 7-Eleven m.m. Här finner ni även Hammarbyhöjden t-bana som tar dig till Södermalm på mindre än 5 minuter och City på dryga 10 minuter. Ett stenkast bort nås Nackareservatet med dess rekreation och fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. En utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer.

Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning.

Visa mer
Slutpris

3 800 000 SEK

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Ellen Wikström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum

WC

Hall

Exteriör

Omgivning

Planlösning