Såld lägenhet på Per Lindeströms väg 64 i Hammarbyhöjden, Johanneshov
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Per Lindeströms väg 64

Fin tvåa (möjlig trea) högst upp i huset på populär adress!

Såld

Fin tvåa (möjlig trea) högst upp i huset på populär adress!

Välkommen till en fantastisk tvåa (möjlig trea) högst upp i huset på populära Per Lindeströms väg. Här bor du i ett fritt och insynsskyddat läge med stora fönsterpartier mot lummig grönska. Det vackra funkishuset är beläget på en av Hammarbyhöjdens trevligaste adresser med Nackareservatet en kort promenad bort. Bostaden är välplanerad och här rymmer varje kvadratmeter sin fulla funktion. Med charmiga originalfönster i två väderstreck skapas här ett fantastiskt ljus och en känsla av rymd. Här finner du även välbevarade originaldetaljer som är tidstypiska för områdets funkishus med kolmårdsmarmor i hallen som även återfinns i trapphuset och högt till tak. Rummen är välplanerade och det finns gott med förvaringsmöjligheter.

Som boende på adressen tillhör ni en stabil och välskött förening. Till lägenheten hör ett förråd och på bekvämt avstånd når du tvättstugan i samma trappuppgång. På husets baksida erbjuds trevliga sittmöjligheter för kalas eller andra fikastunder. Här bor du lugnt och trevligt med närhet till både naturlivet, service och kommunikationer. På ett par minuters promenad når ni tunnelbanan och torget där ni bland annat finner det välrenommerade stenugnsbageriet Bonne Femme där ni kan inhandla nybakat bröd, bullar och smörgåsfika. Ni kan enkelt rulla ner för backen och på ca 8 min på cykel nå SoFo. Nackareservatets skidspår och badsjöar ligger runt hörnet. Kajakuthyrning erbjuds i Sicklasjön och är en uppskattad sommaraktivitet, där ni kan glida fram under träbron över till Sickla. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Ellen Wikström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.