Såld lägenhet på Alingsåsvägen 20 i Hammarbyhöjden, Johanneshov
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Alingsåsvägen 20

Smakfullt renoverad 2:a på populära Alingsåsvägen

Såld

Smakfullt renoverad 2:a på populära Alingsåsvägen

Nu har ni chansen att förvärva Hammarbyhöjdens trevligaste tvåa där fördelarna är många. Här kan du flytta in och sedan bara bo. Huset är beläget på populära Alingsåsvägen där du bor centralt men lugnt. Lägenheten är välplanerad och rymmer allt du kan önska dig med ett charmigt kök, fräscht badrum, ett rogivande sovrum med trevlig utsikt och inte minst ett härligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp. Genomgående golv och andra originaldetaljer är bevarade. Husets entré vetter mot den bilfria baksidan.

Som boende på adressen tillhör du en välskött förening med ett hus som är uppfört på 40 talet. Lägenhetens läge möjliggör en härlig promenad eller löprunda i Nackareservatet, sommartid med ett efterföljande kvällsdopp i Sicklasjön. Detta samtidigt som lägenheten bara ligger några minuters promenad från tunnelbanan som tar dig till Södermalm på några minuter. Hammarbyhöjdens centrum finns mataffär, caféer, restauranger och även ett surdegsbageri där du kan inhandla frallor till lördagsfrukosten. Detta är helt klart ett hem att trivas i.

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.