Såld lägenhet på Lidköpingsvägen 8 i Hammarbyhöjden, Johanneshov
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Lidköpingsvägen 8

Gavel 3:a (möjlig 4:a) med högt läge och milsvid utsikt!

Såld

Gavel 3:a (möjlig 4:a) med högt läge och milsvid utsikt!

Välkommen till en unik 3:a (möjlig 4:a) högt upp i huset belägen på en av områdets mysigaste gator. Det är lugnt och skönt men ändå nära allting. Här bor man i en mycket solid och skuldfri förening. Lägenheten ligger högt upp i huset utan grannar ovanför, nästan helt insynsskyddat med milsvid utsikt och fönster i tre väderstreck. Det finns en stor hiss där man utan problem får plats med barnvagnen och matkassarna. Lägenheten är optimalt planerad med väldisponerade rum och mycket förvaring. Lägenhetens halvöppna planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till den sociala känslan, här får alla plats! Från vardagsrummet har du en underbar balkong med magisk utsikt. Båda sovrummen är av bra storlek. Badrummet är stort och det får plats både badkar och tvättpelare utan att det känns trångt. Det finns mycket att berätta om denna bostad men det bästa är såklart att uppleva den på plats.

Här bor du dessutom i en solid och skuldfri förening med mysiga innergårdar och andra trevliga faciliteter. Bostaden ligger centralt med närhet till både kommunikationer, natur och stadens puls. Bättre än så kan det inte bli. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

6 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Ebba Litzén

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.