Såld lägenhet på Finn Malmgrens väg 100 i Hammarbyhöjden/Björkhagen
Hammarbyhöjden/Björkhagen

Finn Malmgrens väg 100

Fantastisk gaveltvåa med fönster i tre väderstreck i en av söderorts bästa föreningar!

Såld

Fantastisk gaveltvåa med fönster i tre väderstreck i en av söderorts bästa föreningar!

Nu ges möjlighet att förvärva denna gaveltvåa belägen i hjärtat av Hammarbyhöjden på populära Finn Malmgrens väg. Här kan du flytta in och sen bara njuta och bo. Lägenheten har fönster i flera väderstreck vilket bidrar till ett härligt ljusflöde genom rummen. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, smakfullt renoverat kök, stambytt badrum, ett sovrum med plats för dubbelsäng, ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord samt en mysig balkong i söderläge.

Här bor ni i en av Hammarbyhöjdens bästa föreningar som äger marken. Bostaden ligger ypperligt belägen nära både natur och storstadens puls, med tunnelbanan endast nån minut bort. För den friluftsintresserade ligger Nackareservatet precis runt hörnet med sina unika ströv- och friluftsområden. I reservatet finns bland annat Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountainbikebanor. I närheten finns även golfbana och utegym för den sportige. Vintertid erbjuder Hammarbybacken utförsåkning med magisk utsikt över hela Stockholm. På kort gångavstånd når du även Sickla köpkvarter med hela dess utbud. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 175 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Ellen Wikström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.