Såld lägenhet på Hasselquistvägen 3 i Hammarbyhöjden, Johanneshov
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Hasselquistvägen 3

Fantastisk 2:a (möjlig 3:a) i en mycket bra förening på populära Hasselquistvägen!

Såld

Fantastisk 2:a (möjlig 3:a) i en mycket bra förening på populära Hasselquistvägen!

Nu har ni äntligen möjlighet att förvärva denna fantastiska 2:a (möjlig 3:a) om 49 kvadratmeter. Här har du närhet till stadspuls, natur och bra kommunikationer. Bostaden erbjuder generösa ljusinsläpp, stora rum och utmärkta förvaringsmöjligheter. Fina golv, högt i tak och genomgående ljusinsläpp. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med plats för soffhörna och ett hemmakontor. Köket är stort med dubbla fönsterpartier och gott om utrymme för matbord. Sovrummet är lättmöblerat med gott om förvaringslösningar och badrummet är fräscht och stambytt. Vill du bo i en av områdets bästa föreningar som är lågt belånade och äger marken så har du hittat rätt.

Här bor du även i ett optimalt läge endast ett kvarter från centrum med några minuters promenad till matbutik, t-bana och övrig närservice. På ett kort gångavstånd finner du även Nackareservatet som erbjuder fantastiska naturupplevelser oavsett årstid. Detta är en bostad man bara inte får missa. Kontakta mig om du vill veta mer!

Visa mer
Slutpris

3 650 000 SEK

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Vardagsrum

Sovrum

Badrum

Hall

Exteriör

Omgivning

Planlösning