Såld lägenhet på Malmövägen 4 i Hammarbyhöjden, Johanneshov
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Malmövägen 4

Fantastisk 2:a om 51 kvadrat med uteplats i en skuldfri förening!

Såld

Fantastisk 2:a om 51 kvadrat med uteplats i en skuldfri förening!

*Skuldfri förening
*Badrum och kök i toppskick
*Solig uteplats i söderläge

Varmt välkomna till denna härliga 2:a om 51 kvadrat. Här bor du i ett lugnt och omtyckt område med direkt närhet till allting du behöver som mataffär, bageri, restaurang, kommunikationer och naturområden. Även om tunnelbanan bara ligger ett stenkast bort upplevs lägenheten väldigt lugn då den omges av fina grönytor. Lägenheten är varsamt renoverad, lättmöblerad och mycket välplanerad.
Köket är stilrent med smakfulla materialval, bra arbetsytor och förvaring! Perfekt för dig som gillar att ha middagar och bjudningar. Vardagsrummet är rymligt och ljust. Utgången till uteplatsen ligger även i anslutning till vardagsrummet. Sovrummet bjuder på bra förvaringsmöjligheter. Badrum med dusch och möjlighet till tvättmaskin. Föreningen är välvårdad och skuldfri. Det ingår ett förråd i källaren med nyttjanderätt. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Hjärtligt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

3 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.