Såld lägenhet på Ronnebyvägen 16 i Björkhagen/Hammarbyhöjden
Björkhagen/Hammarbyhöjden

Ronnebyvägen 16

Fin 2:a i områdets bästa förening.

Såld

Fin 2:a i områdets bästa förening.

Välkommen till en fantastiskt fin 2:a belägen i områdets bästa förening. Här har du en lägenhet utöver det vanliga med en perfekt balans av bevarade originaldetaljer i kombination med moderna inslag. Dessutom har du balkong i bästa söderläge och ett stambytt badrum. Som att inte detta vore nog så tillhör lägenheten en av områdets bästa föreningar med mycket god ekonomi och som äger marken. I denna förening finner du både övernattningsrum, hobbyrum, bastu och en stor lättbokad tvättstuga.

Ronnebyvägen ligger med ett par minuters gångavstånd till både Björkhagen och Hammarbyhöjdens t-bana som tar dig till Skanstull på några minuter. Här bor du ett stenkast bort från Nackareservatet med rekreation och fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. På morgonkvisten kan du inhandla nybakat stenugnsbakat bröd från det välrenommerade Caféet Bonne femme. Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. En utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer.

Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.