Såld lägenhet på Ronnebyvägen 18 i Björkhagen/Hammarbyhöjden
Björkhagen/Hammarbyhöjden

Ronnebyvägen 18

Högst upp i huset på populära Ronnebyvägen!

Såld

Högst upp i huset på populära Ronnebyvägen!

Välkommen till en välplanerad 2:a i områdets bästa förening. Här är en perfekt lägenhet för dig som älskar att få sätta din egen prägel. Välplanerade kvadratmetrar, rum i bra storlek, högt i tak och fint ljusinsläpp är bara några av de attribut som präglar denna bostad. Dessutom har du balkong i bästa söderläge och ett stambytt badrum. Som att inte detta vore nog så tillhör lägenheten en av områdets bästa föreningar med mycket god ekonomi och som äger marken. I denna förening finner du både övernattningsrum, hobbyrum, bastu och en stor lättbokad tvättstuga.

Ronnebyvägen ligger med ett par minuters gångavstånd till både Björkhagen och Hammarbyhöjdens t-bana som tar dig till Skanstull på några minuter. Här bor du ett stenkast bort från Nackareservatet med rekreation och fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. På morgonkvisten kan du inhandla nybakat stenugnsbakat bröd från det välrenommerade Caféet Bonne femme. Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. En utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer.

Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 580 000 kr

Ansvarig mäklare

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.