Såld lägenhet på Fyrvaktarkroken 64 i Blåsut/Skärmarbrink
Blåsut/Skärmarbrink

Fyrvaktarkroken 64

Välkommen till en fin 2:a med öppen planlösning i centrala Blåsut!

Såld

Välkommen till en fin 2:a med öppen planlösning i centrala Blåsut!

Här finner du en modern fräsch 2:a med hög standard i populära Blåsut bara någon minut från t-bana och centrum men samtidigt med naturen runt hörnet. Lägenheten är ljus och trevlig med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt med en stor härlig balkong i soligt västerläge. Med en smart planlösning, ett rymligt sovrum, balkong, fräscht badrum, badkar och tvättmaskin/torktumlare har du ett bekvämt boende i en stabil förening med god ekonomi.

Förutom närheten till t-bana, restauranger såsom sushi, vietnamesiskt, pasta och pizzerier, livsmedelsbutik, apotek och flertalet för- och grundskolor är bostaden belägen endast gångavstånd till Globen shopping och Tele2 Arena som erbjuder allt från mat, shopping till en massa andra nöjesaktiviteter. Nytorps gärde ligger ett stenkast bort med trevliga nytorpsbadet. Vidare finns även Hammarbyhöjden, Gamla Enskede och Sandsborgs centrum med butiker, frisör, café och vårdcentral alldeles i närheten. För den som gillar sport och friluftsliv erbjuds flertalet idrottsklubbar och anläggningar i närområdet, motionsspår, utegym och fält då hela Nackareservatet finns nära inpå knuten. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 110 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Ellen Wikström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.