Såld lägenhet på Skanörvägen 5 i Björkhagen, Johanneshov
Björkhagen, Johanneshov

Skanörvägen 5

Välplanerad 40-tals dröm i förening med god ekonomi

Såld

Välplanerad 40-tals dröm i förening med god ekonomi

ACCEPTERAT PRIS.
På populära Skanörvägen hittar du denna charmiga 40-tals tvåa med en unik öppen planlösning. Här bor du i en välplanerad bostad där varje kvadratmeter fyller sin funktion. Bostaden är smakfullt renoverad, med bevarade originaldetaljer i kombination med moderna bekvämligheter och fina ytskikt. Den stora och välskötta bostadsrättsförening är belägen idylliskt på en återvändsgata, och har mycket att erbjuda, som bastu, flera övernattningsrum samt garage. Föreningen har en god ekonomi med låg belåningsgrad.

På Skanörvägen 5 bor du med naturen runt knuten. Här får du närhet till både Nackareservatet och Södermalm, vilket gör läget oöverträffat. Nackareservatet är ett av Stockholms största och mest omtyckta naturreservat och erbjuder fantastiskt möjligheter till friluftsliv, bad och träning. Dessutom ligger Björkhagens tunnelbanestation endast en minuts promenad ifrån lägenheten, som tar dig till knutpunkterna Gullmarsplan och T-centralen. Ett stenkast bort ifrån lägenheten finns Björkhagens Centrum, med matbutik, bibliotek, vårdcentral och restauranger.

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.