Båtbyggargatan 14 Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad

Båtbyggargatan 14

Centralt soligt läge i Sjöstan. Utsikt mot grönskande gård & sjöutsikt med Sofia kyrkas silhuett.

Såld

Centralt soligt läge i Sjöstan. Utsikt mot grönskande gård & sjöutsikt med Sofia kyrkas silhuett.

Välplanerad familjetrea med sjöutsikt och dubbla balkonger. Bostaden ligger högt upp i huset och har stora fönster i tre väderstreck med sol hela dagen. Det finns två trevliga balkonger med fin utsikt varav den ena mot en av sjöstadens vackraste innergårdar med koloniodlingar och den andra mot Båtbyggargatan, sjön och Sofia kyrkas silhuett på Södermalm. Bostaden har ett stort ljust vardagsrum med stora fönster, ett välplanerat kök som ligger med halvöppen planlösning mot vardagsrummet, två rymliga sovrum med gott om förvaringsutrymmen samt ett helkaklat fräscht badrum. Till lägenheten hör ett förråd på cirka 10 kvm.

Föreningen kan stoltsera med en av områdets mest grönskande innergårdar som även har ett ypperligt ostört läge i nederkanten av fridlysta Ekbacken. På gården finns ett fristående hus om två våningar som inrymmer tre tvättstugor, växthus/orangeri, gym samt gemensamhetslokal/festlokal/övernattningslägenhet. Gemenskapslokalen kan användas till övernattning eller som festlokal och bokas av medlemmarna.

Detta är en bostad som måste upplevas på plats. Helt klart ett hem att trivas. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

5 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Gabriel Gawell

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.