Såld lägenhet på Alingsåsvägen 40 i Hammarbyhöjden, Johanneshov
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Alingsåsvägen 40

Ljus gaveltrea i hjärtat av Hammarbyhöjden!

Såld

Ljus gaveltrea i hjärtat av Hammarbyhöjden!

Ljus, öppen och väldigt fint planerad trea i hjärtat av Hammarbyhöjden. Lägenheten är belägen i gavel med fönster i tre väderstreck och högt i tak. Det är härlig rymd och flödar in ljus från alla håll. Det är bra storlek på rummen och gott om förvaringsmöjligheter. Genomgående ljusa golv och fina färger på väggarna. Lågt belånad, välskött förening.

Fastigheten har ett naturnära och centralt toppläge i Hammarbyhöjden - som att bo på landet nära stan. Här bor du i en solid och trevlig förening med god gemenskap samt tillgång till bastu i huset. Föreningen har en väldigt trevlig gård med plats för utomhusumgänge med grillmöjlighet. På bara några minuters gångväg finner du T-bana och Hammarbyhöjdens centrum som har ett varierat utbud av service och butiker. T-banan tar dig till Skanstull på 5 minuter och Nackareservatet med strövområden samt badsjöar ligger alldeles intill. Även Nytorpsgärde med utomhusbad ligger endast ett par minuters promenad bort. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Det är en lägenhet som bör upplevas på plats. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 400 000 SEK

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Ebba Litzén

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Hall

Exteriör

Omgivning

Planlösning