Skarabacken 1 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Skarabacken 1

Blivande drömboende i gavellägenhet lugnt belägen med öppet, fritt läge mot vacker park!

Såld

Blivande drömboende i gavellägenhet lugnt belägen med öppet, fritt läge mot vacker park!

Skapa ditt drömboende i rymlig gavellägenhet som upplåts av föreningen. Öppet och fritt belägen med utsikt över träd och grönska i vackra Tidaholmsparken. Bra planlösning med stora rum i tre väderstreck samt stor balkong i söder. Många och breda fönsterpartier ger underbara ljusinsläpp i alla rum. Bra möjligheter att forma om till sin egen perfekta lägenhet. Till exempel är det enkelt att göra om det största sovrummet till två genom att avdela det i mitten med en vägg. Rummet har två fönsterpartier och det blir två sovrum av bra storlek. Eller möjlighet att utöka sällskapsytorna med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, se alternativ planskiss. Goda förvaringsmöjligheter med plats för flertalet garderober.

Lägenheten står som en 3:a i lägenhetsförteckningen men kan nyttjas som en 4:a. Bostaden tillhör en solid och stabil förening med mycket god ekonomi. Lägenheten är lugnt belägen vid Tidaholmsparken längst in på en återvändsgata utan genomfartstrafik. Det är ordning i området och det känns som att man bor på landet, trots att det är så nära stan. Detta är en möjlighet som måste upplevas på plats. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

5 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Ebba Litzén

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.