Tidaholmsplan 24 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Tidaholmsplan 24

Fantastisk gaveltrea med öppen spis och social planlösning.

Såld

Fantastisk gaveltrea med öppen spis och social planlösning.

Välkommen till en fantastisk gaveltrea som uppfyller allt på checklistan. Lägenheten har öppen planlösning, hög takhöjd, öppen spis, två stora sovrum med bra förvaring, insynsskyddad balkong och fönster i tre väderstreck. Vidare har lägenheten många fina orignaldetaljer bevarade och upplevs väldigt ljus och härlig.

Tidaholmsplan är en lugn och högt belägen gata i Hammarbyhöjden nära Finn Malmgrens Plan med dess utbud av service; Konsum, apotek, blomsteraffär, optiker, café, restauranger, BVC, 7-Eleven m.m. Här finner ni även Hammarbyhöjden t-bana som tar dig till Södermalm på mindre än 5 minuter och City på dryga 10 minuter. Ett stenkast bort nås Nackareservatet med dess rekreation och fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. En utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer.

Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning.

Visa mer
Slutpris

6 430 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.