Såld lägenhet på Lödösevägen 8 i Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Lödösevägen 8

Fantastisk gaveltrea med öppen planlösning högst upp i huset!

Såld

Fantastisk gaveltrea med öppen planlösning högst upp i huset!

Accepterat pris - Kontakta mäklaren för mer information. På en lugn återvändsgata i hjärtat av Hammarbyhöjden finner du denna fantastiskt fina gaveltrean högst upp i huset. Denna bostad har allt man kan önska sig med en optimal planlösning där varje kvadratmeter fyller sin funktion. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt fönster i tre väderstreck som släpper in rikligt med ljus. Lägenheten har bra sociala ytor, bra storlek på sovrum och ett smakfullt renoverat kök och badrum.

Lödösevägen är en lugn och högt belägen återvändsgata i Hammarbyhöjden nära Finn Malmgrens Plan med dess utbud av service ; Konsum, apotek, blomsteraffär, optiker, café, restauranger, BVC, 7-Eleven m.m. Här finner ni även Hammarbyhöjden t-bana som tar dig till Södermalm på mindre än 5 minuter och City på dryga 10 minuter. Ett stenkast bort nås Nackareservatet med dess rekreation och fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. En utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer.

Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning.

Visa mer
Slutpris

4 395 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Ebba Litzén

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.