Wahlbergsgatan 8 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Wahlbergsgatan 8

Superfin gaveltvåa med hörnbalkong och fönster i tre väderstreck.

Kommande

Superfin gaveltvåa med hörnbalkong och fönster i tre väderstreck.

Välkommen till ett perfekt boende med ett lugnt och trivsamt läge i populära Hammarbyhöjden. Här finns en trevlig och insynsskyddad 2:a högt upp i huset med genomgående planlösning samt fönster i tre väderstreck som ger rikligt med ljus. Optimalt planerad där lägenheten disponeras med hall, modernt badrum, kök som ligger öppet mot vardagsrummet, en fantastisk hörnbalkong inbäddad i lummig grönska, sovrum med plats för dubbelsäng och ett lättmöblerat vardagsrum. Ett boende som kombinerar det bästa av två världar. Utanför porten tar naturen vid och inom några minuters promenad är man i underbara Nackareservatet med härliga strövområden. Ett par minuters promenad ner till Hammarby Sjöstad och enbart några minuters gångväg till tunnelbanan som snabbt tar en in till city och pulsen på Södermalm. Kontakta mig om du vill veta mer.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Boarea: 41 kvm föreningens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 2 av 3
 • Avgift: 2 476 kr I avgiften ingår värme och vatten.
 • Förening: Brf Bladbaggen 3
 • Byggnadsår: 1937
 • Område: Hammarbyhöjden, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Sandra Pranjic

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Wahlbergsgatan 8

 • Hörnbalkong
 • Högt upp
 • Lummigt läge
 • Lugnt men centralt
 • Öppen planlösning
 • Smakfullt inredd med modernare touch

Vardagsrum

Ljus och trevlig vardagsrumsdel med fönster i tre väderstreck och utgång till den mysiga balkongen. Det ryms soffa, matplats och övrigt möblemang. Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning.

Kök

Väldisponerat och smakfullt inrett kök med bra arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, gasspis, ugn, köksfläkt samt diskmaskin. Det finns ett stort fönster som bidrar med ljusinsläpp. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet.

Balkong

Fantastisk hörnbalkong med plats för både en loungegrupp samt övrigt möblemang och trevliga växter i det populära sydvästläget.

Badrum

Stort helkaklat badrum med ljust kaklade väggar och klinker på golvet. Det är utrustat med WC, handfat med kommod och överskåp, dusch med duschvägg, tvättmaskin och handdukstork.

Sovrum

Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Det finns ett stort fönster som bidrar med ett härligt ljusinsläpp.

Exteriör

På lugna Wahlbergsgatan 8 ligger detta fina 30-tals hus. Nära till både natur och stan och Hammarbyhöjdens centrum.

Omgivning

Lägenheten är högt belägen i Hammarbyhöjden med härlig utsikt. Direkt utanför porten tar naturen vid. Hammarbybacken och Nackareservatet finns i direkt anslutning med stora strövområden, nyanlagda motionsspår och utmärkta möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Läget är mycket lugnt och tyst på populär återvändsgata. Närområdet är barnvänligt med flertalet förskolor runt hörnet. På tre minuters gångavstånd återfinns Hammarbyhöjden centrum med T-bana, mataffär, restauranger etc. Alternativt fem minuters promenad till Skärmarbrink, där två tunnelbanelinjer ansluter.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sandra Pranjic

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 476 kr, I avgiften ingår värme och vatten.
Antal rum
2 rum
Boarea
41 m² föreningens information
Våning
2 av 3
Andel i förening
4,3022 %
Andel av årsavgift
4,37 %

Föreningen

Namn
Brf Bladbaggen 3
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
24 lägenheter
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Allmänt om föreningen
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 24 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen köpte huset 2018 och är upplåten med tomträtt. Överlåtelse av bostadsrätten kan ske till juridisk person efter styrelsens skriftliga medgivande. Föreningen har under senaste året upplåtit en hyresrätt och amorterat av 3.0 miljoner på föreningens lån. Föreningen har ett rörligt ettårsavtal som går ut i mars 2023, därefter kommer lånen att omförhandlas.

Utförda renoveringar:
1990 Utrustning i värmeundercentralen.
2000 Utfördes en förhållandevis omfattande ombyggnad med bl.a VA-stambyte, utbyte av vissa elinstallationer, renovering av badrum och renovering av yttertak utfördes. I samband med ombyggnaden har också underhåll på fasad och balkonger.
2019 Ny fjärrvärmeanläggning samt renovering av tvättstuga.
2019 Sex lägenheter byggdes i suterrängplanet. Fiber drogs in i samtliga lägenheter. Det har även skett en dränering, nya elstammar, ny värmepanna, nya bostäder i källarplan och parkeringsplatser.
2020 Elinstallationer
2020 Fasadrenovering

Planerade renoveringar/underhåll
Ingenting större är planerat. (2022-09-26)
2024 ommålning av plåttak, renovering av balkonger, utbyte av värmeväxlare.
2029 rensning avlopp samt ventilationskanaler.

Avgiftshöjningar
Inga beslut är fattade om avgiftshöjning. (2022-09-26) Däremot planeras en avgiftshöjning.

Gemensamma utrymmen:
Det finns en gemensam tvättstuga som är utrustad med två tvättmaskiner, två torktumlare samt ett torkskåp och förråd.

Bredband och tv:
Telia (öppen fiber). Lägenhetsinnehavaren tecknar eget abonnemang.

Parkering:
I föreningen finns 9 parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad av 800–1 000 kr/månad, separat kö. I övrigt råder boendeparkering i området, för mer information se www.stockholm.se.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1937
VENTILATION
Självdrag
Hiss
Nej

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.