Mariestadsvägen 27 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Mariestadsvägen 27

Välplanerad 2:a på populära Mariestadsvägen!

Såld

Välplanerad 2:a på populära Mariestadsvägen!

Nu har du äntligen möjligheten att förvärva denna fantastiska 2:a om 41 kvadratmeter. Här har du närhet till stadspuls, natur och bra kommunikationer. Bostaden erbjuder generösa ljusinsläpp, stora rum och utmärkta förvaringsmöjligheter. Fina golv, högt i tak och mycket originaldetaljer bevarade. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med plats för soffhörna och matplats. Köket är välplanerat med bra förvaring. Även sovrummet är i bra storlek med gott om förvaringslösningar och badrummet är helkaklat. Vill du bo granne med Nackareservatet så har du hittat rätt.

Här bor du även i ett optimalt läge med endast några få minuters promenad till centrum med matbutik, t-bana och övrig närservice. På ett kort gångavstånd finner du även Nackareservatet som erbjuder fantastiska naturupplevelser oavsett årstid. Detta är en bostad man inte får missa. Kontakta mig om du vill veta mer.

Visa mer
Slutpris

2 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.