Såld lägenhet på Båstadsvägen 21 i Björkhagen/Hammarbyhöjden
Björkhagen/Hammarbyhöjden

Båstadsvägen 21

Välplanerad gavelfyra i hus med hiss!

Såld

Välplanerad gavelfyra i hus med hiss!

Med ett naturnära läge finner vi denna fina gavelfyra på populära Båstadsvägen. Detta är ett oslagbart läge med direkt närhet till natur och med direkt anslutning till kommunikationer som på bara cirka 10 minuter tar dig in till Stockholms city. Här bor ni enkelt och bekvämt i hus uppfört 2007 som erbjuder allt en kan önska. Ljust läge med generösa fönster i flera väderstreck skapar ett genomgående och härligt ljusflöde. Bostaden karaktäriseras av stilrena ytskikt och smakfullt utvalda materialval. Välproportionerad planlösning med vackra och funktionella rum. Från sovrum 1 når vi balkongen. Utöver detta erbjuds två sovrum till av bra storlek, en social och öppen planlösning, ett modernt kök i ljus inredning, ett stort vardagsrum och ett stort badrum med tvättmaskin samt torktumlare. Som boende på adressen tillhör ni en välskött förening med god ekonomi.

Båstadsvägen ligger på ett par minuters gångavstånd till både Björkhagen och Hammarbyhöjden t-bana som tar dig till Skanstull på 5 min. Ett stenkast från Nackareservatet med rekreation och fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. Här kan du på morgonkvisten inhandla nybakat stenugnsbröd från det välrenommerade Caféet Bonne femme. Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. En utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

5 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.