Såld lägenhet på Björnståhlsgatan 10 i Hammarbyhöjden, Johanneshov
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Björnståhlsgatan 10

Fantastisk 2:a (möjlig 3:a) med fungerade öppen spis och härlig utsikt!

Såld

Fantastisk 2:a (möjlig 3:a) med fungerade öppen spis och härlig utsikt!

I hjärtat av Hammarbyhöjden ligger denna välplanerade funkis 2:a (möjlig 3:a) som har många fina originaldetaljer bevarade i kombination med moderna inslag. Bostaden har bland annat ett modernt renoverat kök med dubbla fönsterpartier och fin utsikt, ett rymligt och ljust vardagsrum med en fungerande öppen spis, en balkong i söderläge, ett nyrenoverat badrum samt ett rofyllt sovrum med gott om förvaring. Lägenheten är i ett genomgående fint skick och har fina golv, högt i tak samt en mycket tilltalande planlösning med gott om förvaring.

Här bor du i en solid och bra förening med god ekonomi, låg belåning och med tre hyresrätter kvar som kan ses som dolda tillgångar. Bostaden är belägen centralt i området med Nackareservatet inom kort promenad, Södermalm inom cykel- och gångavstånd samt med enbart en kort promenad till T-bana Skärmarbrink eller Hammarbyhöjden. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 500 000 SEK

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum

Badrum

Hall

Exteriör

Omgivning

Planlösning