Såld lägenhet på Lyckebyvägen 14A i Björkhagen/Hammarbyhöjden
Björkhagen/Hammarbyhöjden

Lyckebyvägen 14A

Fin 2:a med studiokänsla, stora ytor, högt i tak samt egen entré!

Såld

Fin 2:a med studiokänsla, stora ytor, högt i tak samt egen entré!

Välkommen till en mysig 2:a med studiokänsla på populära Lyckebyvägen. Här bjuds man på rymliga och sociala ytor samt en takhöjd högre än vanligt. Lägenheten ligger med gavelläge, egen entré och har fönster i tre väderstreck vilket ger ett härligt ljusflöde till samtliga rum. Brf Borggården 99 är en av områdets mest populära föreningar med solid ekonomi med låg belåning och som äger marken.

Lyckebyvägen ligger med ett par minuters gångavstånd till både Björkhagen och Hammarbyhöjdens t-bana som tar dig till Skanstull på några minuter. Här bor du ett stenkast bort från Nackareservatet med rekreation och fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. På morgonkvisten kan du inhandla nybakat stenugnsbakat bröd från det välrenommerade Caféet Bonne femme. Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. En utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer.

Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.