Såld lägenhet på Kalmgatan 30 i Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Kalmgatan 30

Fin 2,5:a med radhuskänsla och stor insynsskyddad uteplats i söderläge.

Såld

Fin 2,5:a med radhuskänsla och stor insynsskyddad uteplats i söderläge.

Välkommen till en optimalt planerad 2,5:a med stor uteplats på populära Kalmgatan. Lägenheten är mycket väldisponerad med gott om förvaringsmöjligheter, stort badrum och en fantastisk uteplats som bidrar till radhuskänslan. Uteplatsen vetter i soligt söderläge och ligger mot föreningens innergård. Köket är väldisponerat och rymligt med gott om plats för matbord samt ett stort skafferi som rymmer massor av förvaring.

Här bor man i en solid och stabil förening med god ekonomi som både har en mysig uteplats för medlemmarna att nyttja på husets baksida och ett övernattningslägenhet som man kan boka vid besök. Lägenheten ligger med närhet till både stadens puls och härliga naturstråk vid Nackareservatet. Eller varför inte ta en kort promenad ner till Hammarby sjöstad med dess trevliga restaurangutbud och bryggor. Detta är en bostad som bör upplevas på plats. Varmt välkommen på visning.

Visa mer
Slutpris

4 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Uteplats

Kök

Sovrum

Arbetsrum/Barnrum

Badrum

Hall

Exteriör

Omgivning

Planlösning