Johan Printz väg 10 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Johan Printz väg 10

Fin tvåa med insynsskyddat läge högst upp i huset på populära Johan Printz väg!

BUDGIVNING PÅGÅR

Fin tvåa med insynsskyddat läge högst upp i huset på populära Johan Printz väg!

Välkommen till en ljus och härlig tvåa högst upp i huset på lugna Johan Printz väg. Bostaden är insynsskyddad och välplanerad med stambytt badrum. Det finns bra med förvaringslösningar och ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Du bor dessutom i en välskött och solid förening med god ekonomi samt de större renoveringarna genomförda.

Johan Printz väg ligger i ett oslagbart läge med närheten både till Södermalms puls, Hammarby sjöstad, Hammarbybacken och Nackareservatets lugn, vilket bidrar till att detta är ett perfekt boende. Det är ett kort gångavstånd till både Skärmarbrinks och Hammarbyhöjdens T-bana samt med naturområden runt knuten. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 2 395 000 kr
 • Boarea: 37 kvm föreningens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 3 av 3
 • Avgift: 2 136 kr I avgiften ingår värme, vatten och basutbud tv. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 181 kr/månaden för bredband.
 • Förening: Bladbaggen 6 BRF
 • Byggnadsår: 1938
 • Område: Hammarbyhöjden, Stockholm
Högsta BUD

2 650 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

23 Maj 17:30 - 18:00
Bokad visning - Föranmäl dig på hemsidan.
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Johan Printz väg 10

 • Optimal planlösning med fönster i två väderstreck.
 • Högst upp i huset.
 • Låg avgift.
 • Lugnt men centralt läge.

Vardagsrum

Socialt och rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp, matbord och övrigt möblemang. Från rummet finner du utgången till lägenhetens mysiga balkong. Ljusa väggar och fint golv.

Visa mer

Balkong

Mysig och högt belägen balkong med sol från tidig morgon till efter lunch. Från balkongen har du fin utsikt och minimalt med insyn.

Visa mer

Kök

Väldisponerat kök med gott om både arbetsytor och förvaringsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av gasspis/ugn, köksfläkt, kyl/frys och diskmaskin.

Visa mer

Sovrum

Rogivande och mysigt sovrum som vetter mot föreningens baksida. I rummet ryms både dubbelsäng och övrigt möblemang. Det finns ett fönster som bidrar med ett fint ljusflöde in i rummet.

Visa mer

Badrum

Stambytt och fräscht badrum med ljust kaklade väggar och klinker på golvet. Badrummet är utrustat med WC, handfat, skåp, handdukstork, dusch med duschkabin och ett praktiskt vädringsfönster.

Visa mer

Hall

Välkomnande och ljus hall med goda möjligheter för avhängning av ytterkläder via hatthylla och tre originalgarderober med överskåp.

Visa mer

Exteriör

Visa mer

Omgivning

Med enbart ett kort avstånd från lägenheten när man ut till Nackareservatet och till koloniområdet. Det finns gott om fritidsaktiviteter i närområdet - skidbacke, utomhusbassäng, golfbana och eljusspår. Det är cirka 10 minuters promenad till badklippor vid Sickla sjö, bryggor och caféer i Hammarby sjöstad. Inom 20 min promenadavtånd ligger även Sickla köpkvarter med dess utbud av affärer, restauranger, biograf, teater, apotek mm. Lägenheten är belägen i ett lugnt och trivsamt område. Kort gångavstånd till Finn Malmgrens plan där det mesta finns - Coop, apotek, blomaffär, café, restauranger, seven eleven, Bonne Femme m m. Där finns även T-bana som snabbt tar dig in till stan på 7 minuter. Det är även ett kort avstånd till Skärmarbrinks t-bana där fler linjer korsas.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 136 kr, I avgiften ingår värme, vatten och basutbud tv. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 181 kr/månaden för bredband.
Antal rum
2 rum
Boarea
37 m² föreningens information
Våning
3 av 3
Andel i förening
4,992 %

Föreningen

Namn
Bladbaggen 6 BRF
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
18 lägenheter varav 1 hyresrätt, 3 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Allmänt om föreningen
Brf Bladbaggen 6 bildades 2013 och är en bostadsrättsförening bestående av 18 lägenheter. Av dessa är 17 upplåtna med bostadsrätt och en upplåten med hyresrätt. I föreningen finns även 3 lokaler upplåtna med hyresrätt.
Föreningen har en hemsida: http://bladbaggen.se

Genomförda renoveringar:

Utförda renoveringar:
-Anläggning av parkering 2021.
-Renovering av fönster 2020/2021.
-Renovering av balkonger 2020/2021.
-Byte av fasad 2020/2021.
-Byte av yttertak och skärmtak 2020/2021.
-Installation av nytt ventilationssystem 2020.
-Renovering av tvättstuga 2020.
- Nya portar januari 2018.
- Inköp av nya källsorteringsskåp för matavfall & hushållssopor hösten 2017.
- Dränering av husgrunden hösten 2017.
- Nya trappor baksidan hösten 2017.
- Anläggningen av hobbyrum hösten 2017.
- Nya tvättmaskiner anpassade för större hushåll 2016.
- Byte till säkerhetsdörrar i samtliga lägenheter 2014.
- Stambyte 1997/2004.
- Fasadbyte och underhåll av balkonger 1980.

Föreningen har en underhållsplan som sträcker sig från 2018 fram till 2048. Se årsredovisningen för mer information.

Gemensamhetsutrymmen:
Renoverad tvättstuga och torkrum med torkskåp och mangel, cykelrum & hobbyrum. Till lägenheten ingår ett källarförråd med nyttjanderätt.

TV och Bredband:
Tv via Comhem. Grundutbud ingår i avgiften (SVT, SVT2, Tv4, Kanal 6, Barnkanalen, Kunskapskanalen och FOX). Bredband via Bahnhof 100/100. Obligatoriskt tillägg tillkommer på månadsavgiften om 181 kr. För snabbare internet finns möjlighet att uppgradera sig mot en viss avgift.

Parkering:
Föreningen har 8 st parkeringsplatser till en kostnad av 500 kr/månad. Kö tillämpas. För övrigt är det avgiftsbelagd boendeparkering i området, f.n. kostar boendeparkering 500 kr/mån eller 35 kr/dygn. Kontakta Stockholms stad för mer information och för eventuella ändringar.
Information om månadsavgiften
I avgiften ingår värme, vatten och basutbud tv. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 181 kr/månaden för bredband.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1938
Uppvärmning
Fjärrvärme
VENTILATION
F
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
2 395 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2019-04-18
PRIMÄRENERGITAL
196 kWh per kvm och år

Omgivning

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.